Sen Chameleon kullanmıyormuydun? HDD içine Bootloader kurdun mu? Clover nerden çıktı şimdi?
Evet kullanıyorum

)
Şöyle izah edeyim, sürekli sistemi çökertip duruyorum. Az öncede sizin hazırlamış olduğunuz ethernet i denedim sistem çöktü, şimdi 10.10.3 ü kuracağım. Ondan önce ise, ben tekrar format atmıştım eve gelince, bu sefer chalemeon değilde de boot olarak clover seçtim, launcpad de clover vardı. Gerçi daha önce de clover vardı ben dikkat etmemişim. Neyse velhasıl kelam, clover ı açtım ayarı yaptım kayıt ettim ama tekrar programı geri açtığım nv dısable aynı idi, derken etherneti yükledim sistem uçtu
hazır uçmuş iken teknopat ın hazırlamış olduğu 10.10.3 dmg imajını yüklüyorum usb ye, sizin dediğinizi yapacağım bölümün ismini büyük harfle yazacağım, ama ne değişecek merak ediyorum doğrusu..
Sizin bahsettiğiniz hdd içine bootloader ne oluyor ?
ve rica etsem skype adresiniz veya başka bir iletişim adresiniz var ise oradan konuşabilir miyiz hızlı şekilde.. şu mac i o kadar kullanmak istiyorum ki, çok heves ettim kursağım da kaldı. taaaa iatkos zamanlarından beri denemişimdir hiç yapamamışımdır. Şimdi şirket bilgisayarı buna çok uygun olunca tekrar denemek istedim, zaman geçtikçe de yeni kurulumlar yeni sürümler çıktı. bu sefer de sistemi kurduk, ufak tefek sıkıntılar çıktı.
Şu sistemi stabil şekilde ayağı kaldırıp başka da bir şey istemiyorum.