Your phone is encrypted

Zaten fabrika ayarlarına almış telefonu. Silinecek bir şey kalmamış artık.

Şöyle bir video buldum :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dene bakalım, belki telefonun açılır.

Bootloader kilidi içinde bu videoyu buldum :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ayrıca virüs değilmiş bu. Android'in kendi şifrelemesiymiş. Tabi kendi kendine nasıl açıldı orası meçhul.

Bunları gördüm. Adamın biri de 4 tane sıfır yazdı ve cihaz açıldı.

Telefonunuzu tam olarak belirtin hazır garantisi bitmiş olduğunu düşünerek sisteminizi de rahatlatarak sorununuzu çözelim.
Mesajınızı dün gördüm fakat noktadan sonra boşluk koymadığım için 1 günlük ban yedim.
htc one m8 amerika kayıtlı

İçimden bir ses sağlam bir fidye yazılımı diyor. Son zamnlarda hiç farklı yerlere girdiniz mi? Bir de telefonunuzun arayüzünü hangi dilde kullanıyordunuz?
türkçede kullanıyordum ve bahsettiğiniz sitelere yakın zamanda girmedim. Sadece çok fazla uygulama vardı telefonda fotograf uygulamaları.

"Enter your screen lock password" kısmına takıldım ben. Ekran kilidi şifreni yazdın mı? :)

Ransomware var. Telefonuna ekran kilidi şifreni yazmazsan da Download Mode'a alıp ROM atarak kurtulursun.
ne yapmam gerektiğini biraz daha uygulamalı anlatırsan.

Zaten fabrika ayarlarına almış telefonu. Silinecek bir şey kalmamış artık.

Şöyle bir video buldum :
Dene bakalım, belki telefonun açılır.

Bootloader kilidi içinde bu videoyu buldum :

Ayrıca virüs değilmiş bu. Android'in kendi şifrelemesiymiş. Tabi kendi kendine nasıl açıldı orası meçhul.

teşekkür ederim denicem.

Hocam kusura bakmayın tapatalk uygulamasını kullanıyorum genelde forumu gezerken bildirim çok geç düştü konu için :( İlk başta bu sorun, bir virüs sebebiyle oluşan bir sorun değil. Ya da herhangi bir donanımsal arızadan kaynaklanan...
Öncelikle bilgisayarınıza bu uygulamayı adb-setup-1.3.exe kurmak için talimatları takip edin ve kurun. Ardından bu HTC Sync Manager Overview | HTC United States uygulamayı kurun. Biligisayarı yeniden başlatın. Ardından cihazı kapatın. Ses kısma ve açma kapama tuşu ile fastboot moda girin ve cihazı bilgisayara bağlayın.
CMD komut ekranını açın ve "fastboot getvar all" komutunu yazın. Ekranda çıkan bilgileri IMEI hariç paylaşın. Ona göre stock ruu paylaşımı yapalım. Bootloader kilitlendiği için cihaza sıfırlama işlemi falan yapamıyorsunuz. Yapsanız dahi cihazı açmak için şifre soracaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı