YouTube abone sayısı sürekli düşüyor

bilal_pc

Femtopat
Katılım
3 Mart 2021
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bildiğiniz gibi YouTube'da spam adında bir şey var. Hani birisi direkt abone olursa abone düşer; düşmemesi için 1 veya 2 dk. izleyip abone olması gerek ama birisi 3 dk. izlese bile abone düşüyor. Sebebi ne, düzelir mi?
 
İlk defa böyle bir şey duydum. Spam yemek aslında yanlış anlatılıyor. Kanalınızda bir anda çok fazla spam yorum ve şikayet olursa youtube botları kanalınızı incelemeyi bırakıyor ve videonuz beğenilemiyor, abone olunamıyor vesaire. Abonenizin düşmesi belki de insanların abonelikten çıkması olabilir?
 
İlk defa böyle bir şey duydum. Spam yemek aslında yanlış anlatılıyor. Kanalınızda bir anda çok fazla spam yorum ve şikayet olursa YouTube botları kanalınızı incelemeyi bırakıyor ve videonuz beğenilemiyor, abone olunamıyor vesaire. Abonenizin düşmesi belki de insanların abonelikten çıkması olabilir?

Olamaz videolarım en az 50 like alıyor
YouTube trol hesap açtığını anlar. Seninkini anlamış ve trol hesaplarını abonelikten çıkarıyor.

Bence alakası yok
 
Gerçek abone değillerse onu engellemenin bir yolu olduğunu sanmıyorum.
 
Yan hesaplarınla yaptıysan, YouTube onları bot sayıyor ve o hesapları yavaş yavaş engellemeye başlıyor, 50 hesabınızın sadece 7-8'i abone olarak kalır diğerleri abonelikten çıkar ve YouTube belki bir şansla kapatabilirde kapatmayabilirde hesabınızı.
 

Geri
Yukarı