Youtube Artık Reklamlar İçin Ödeme Yapmayacak!

Ben güvenmiyorum o uygulamaya. Kazancını nasıl sağlıyor? Verilerimizi satarak mı? Açık kaynakta değil. En temizi AdBlock bulunan tarayıcıdan YouTube'a girmek.
Güvenmemekte sonuna kadar haklısınız. Google hesap bilgilerini resmen o uygulamanın yapımcılarına emanet etmiş oluyorsunuz Vanced kullanınca. Sakıncalı.

Kazancını nasıl sağlıyor? Verilerimizi satarak mı?
"A small price to pay for salvation." diyelim.
Intro, outro ve sponsor mesajlarını atlama özelliği olan; mobil veri ve Wi-Fi için ayrı ayrı video çözünürlük ayarı sunan; hikaye gibi saçma sapan özellikleri kaldıran ve mobil platformda çalışan açık kaynak bir uygulama varsa onu da kullanabilirim, bana uyar yani. Yılanın başı Google, telefonu babasının malıymış gibi kullanmaya çalışıyor zaten, Vanced boş hesapta Ezel izlediğimi bilse ve bu bilgiyi satsa ne yapacak? Stok YouTube'u geçemezler veri toplama işinde, istedikleri kadar uğraşsınlar.

YouTube reklam işinin suyunu çıkardı artık sinir bozucu olmaya başladı bu durum.

YouTuber'ler parayı nereden kazanacak o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…