Youtube aşırı yavaş

Carnage86

Kilopat
Makaleler
21
Yer
İzmir
Şu an Comodo DNS kullanarak 7MBit bant genişliği ve 18 ms ping ile bağlanıyorum ve hangi tarayıcıyı kullanırsam kullanayım Youtube aşırı derecede yavaş. Modemdeki hat değerlerim ve bağlantı hızımın daha kötü olduğu günlerde bile o sitede bu kadar sıkıntı yaşamadım.(AKK'dan önce 720p sonrasında 480p izlemem mümkündü.) 144p bile sıkıntı çıkarıyor. Video tam ortada duruyor, görev yöneticisinde ise ağ kullanmı %0 civarında bir değer gösteriyor. Sizce ne yapmam gerekir.

Dün gece saat 1:30 dan beri aynı durum bendede var youtube videolarında. 1080p dailymotion videoları sorunsuz çalışırken, youtube 144p çözünürlüğe otomatik geçiyor ve onu bile zor oynatıyor.

yaw sdurum servis sağlayıcıya göre değişiyor sanırım; ttnet 100mb kullanıyorum ama youtube çok yavaş.... 3g bile daha hızlı açıyor... diğer servis sağlayıcı kullanan var mı? superonline ne durumda ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı