Çözüldü YouTube başlangıçta short videosu açıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kerem_KK

Centipat
Katılım
21 Nisan 2023
Mesajlar
151
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Normalde revanced kullanıyordum, YouTube Premium alayım dedim. O kadar crack kullandım biraz gerçek kullanam diye. Düşündüm fakat normal YouTube çok kötü olmuş YouTube'u açınca başlangıçta Shorts videosu açılıyor. Elim çarpmadığına eminim sadece YouTube'u açıyorum, fakat yine de böyle oluyor.
 
Çözüm
En son hangisinde kapatırsanız onu açıyor. Shorts izlerken kapatırsan açınca Shorts, ana sayfada kapatırsan açınca ana sayfa gelir.
En son hangisinde kapatırsanız onu açıyor. Shorts izlerken kapatırsan açınca Shorts, ana sayfada kapatırsan açınca ana sayfa gelir.

Normalde doğrusu budur. İzleyemediklerini tekrar izlersin diye yapmışlar adamlar.
 
Hem mantıklı hem saçma tamam Shorts izledim ama şu an istemiyorum niye çıkariyon ama belki de yadece Shorts icin izliyorum YouTube'u. Ama yine de saçma ayar sunmasi gerekir.
 
Geçmiş diye sekme bilerek var. YouTube'un gerçek uygulaması çöp oldu cidden. Premium kullanmayı salıp revanceda geçtim bende.

Hayır artık geçmiş sekmeside çöp oldu izlediklerimi doğru dürüst kaydetmemeye başladı. YouTube'nin mobil uygulamasınında hiçbir sadeliği kalmadı benim gözümde bilgisayar versiyonunda hiçbir sıkıntı yok ve her şey düzenli. Attığım yorumlar direk silinmiyor sayfayı yeniledikten sonra. Ya da adama yanıtlamaya çalıştığımda sunucu hatası vermiyor. Ya da gidip yorum yazdığım yer küçülmüyor. Bunlar hep Google'nin sorunları. Para dünyayı değil. Hizmeti döndürmeye başladı!
 

Geri
Yukarı