YouTube hesabım çalınmış olabilir mi?

Doğa Aden

Hectopat
Daha fazla  
Bugün bana bir mail geldi YouTube tarafından.

1663270100876.png

Ve hiç izlemediğim kanalların videosuna yapılmış ve 1 tane falanda değil 3-4 tane sonra tanımadığım kanallara abone olunuyor. 1-2 falan çok değil bir de hiç başko konumdan giriş yapıldı diye bir mail almadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube hesabınızla başka bir yerde oturum açtınız mı? Özellikle bot hizmeti sağlayan sitelerde.

Bugün bana bir mail geldi YouTube tarafından.

Eki Görüntüle 1518621

Ve hiç izlemediğim kanalların videosuna yapılmış ve 1 tane falanda değil 3-4 tane sonra tanımadığım kanallara abone olunuyor. 1-2 falan çok değil bir de hiç başko konumdan giriş yapıldı diye bir mail almadım.

Büyük ihtimalle çalınmış bende zamanında abone kasma sitelerine girdim kanalımı aynı şey olmuştu şimdi ne oldu ne bitti bir fikrim yok.

Şifreni değiştir, 2 aşamalı doğrulamayı aç, tarayıcı ön belleğini temizle, cillop gibi yap Malwarebytes ile PC'yi tarat bunların hepsini yap.

Google hesabında olan 3. parti erişimlerin hepsini kaldır hiçbiri kalmasın.

YouTube hesabınızla başka bir yerde oturum açtınız mı? Özellikle bot hizmeti sağlayan sitelerde.

Hayır ne Instagram'da ne de YouTube'da bot basmadım.

Büyük ihtimalle çalınmış bende zamanında abone kasma sitelerine girdim kanalımı aynı şey olmuştu şimdi ne oldu ne bitti bir fikrim yok.

Hayır abone basma sitelerine girmedim.

Şifreni değiştir, 2 aşamalı doğrulamayı aç, tarayıcı ön belleğini temizle, cillop gibi yap Malwarebytes ile PC'yi tarat bunların hepsini yap.

Google hesabında olan 3. parti erişimlerin hepsini kaldır hiçbiri kalmasın.

AdBlock ve Kaspersky eklentisi var tarayıcımda onlar sorun olur mu?

Bana da 2 hafta önce aynı şeyler oldu bunları yaparak ve içimde kalmaması açısından format atarak kurtardım şu anlık çıkmıyor.

Tamamdır o zaman hesabıın gmailine bağlı olan her hesabın şifresini değiştiriyorum sonra 2 aşamalı doğrulamayı açıp bir de taratıyorum bilgisayarı öyle midir?

Evet tarayıcı ön belleğini unutma her şeyi temizlet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı