3 günlük bir kanal olduğu için iyi şimdilik. Ama shorts dışında normal videolar da üretmelisiniz. Başarılar.Eki Görüntüle 1830871
3 günlük kanal ve kanalda 3 video var(shorts) nasıl sizce daha da ilerler mi bu izlenme?
Ne tür içerikler yüklüyorsunuz?Eki Görüntüle 1830871
3 günlük kanal ve kanalda 3 video var(shorts) nasıl sizce daha da ilerler mi bu izlenme?
Eki Görüntüle 1830871
Fan hesabı olduğundan normal video atmak istemiyorum.3 günlük bir kanal olduğu için iyi şimdilik. Ama shorts dışında normal videolar da üretmelisiniz. Başarılar.
Fan hesabıyım.Ne tür içerikler yüklüyorsunuz?
Hergün 1-2 shorts videosu yüklüyorum.Yavaş yavaş yükseliyor video atma sıklığını belirleyip kaliteli içerikler yaparsan hesabın çok hızlı gelişir.
Olsun bence yinede 3 günlük kanal için iyi.Shorts olduğu için normal bu sayılar belki normal video olsaydı iyi olurdu.
Çok ışık yok gibi.
Fan hesabı olduğundan normal video atmak istemiyorum.
Fan hesabıyım.
Her gün 1-2 shorts videosu yüklüyorum.
Olsun bence yine de 3 günlük kanal için iyi.
![]()
Edit yapıp paylaşabilirsiniz. Shorts dışı olarak.Fan hesabı olduğundan normal video atmak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.