NoNick. Hectopat Katılım 7 Aralık 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2016 #1 Youtube kanal için kaliteli bir mikrofon arıyorum. Ben biraz araştırdım ama ginede size sormak istedim. Amozondan şu iksini buldum ve kararsız kaldım: Amazon.com: Neewer NW-700 Professional Studio Broadcasting Recording Condenser Microphone & NW-35 Adjustable Recording Microphone Suspension Scissor Arm Stand with Shock Mount and Mounting Clamp Kit: Musical Instruments Amazon.com: Blue Snowball iCE Condenser Microphone, Cardioid - White with Dragonpad USA Pop filter Studio Microphone Mic Wind Screen Pop Filter: Musical Instruments Sizin önerilerinize de açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2016
Youtube kanal için kaliteli bir mikrofon arıyorum. Ben biraz araştırdım ama ginede size sormak istedim. Amozondan şu iksini buldum ve kararsız kaldım: Amazon.com: Neewer NW-700 Professional Studio Broadcasting Recording Condenser Microphone & NW-35 Adjustable Recording Microphone Suspension Scissor Arm Stand with Shock Mount and Mounting Clamp Kit: Musical Instruments Amazon.com: Blue Snowball iCE Condenser Microphone, Cardioid - White with Dragonpad USA Pop filter Studio Microphone Mic Wind Screen Pop Filter: Musical Instruments Sizin önerilerinize de açığım.
A Ahmet Kocaadam Kilopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 280 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2016 #2 Neewer NW-700 çok şık görünüyor.
1 144600 Kilopat Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 263 23 Aralık 2016 #3 Eğer daha 1000-2000 abonenin altında isen SNOPY SN-330M öneririm.
nvyst Kilopat Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2016 #4 NoNick. dedi: Youtube kanal için kaliteli bir mikrofon arıyorum. Ben biraz araştırdım ama ginede size sormak istedim. Amozondan şu iksini buldum ve kararsız kaldım: Amazon.com: Neewer NW-700 Professional Studio Broadcasting Recording Condenser Microphone & NW-35 Adjustable Recording Microphone Suspension Scissor Arm Stand with Shock Mount and Mounting Clamp Kit: Musical Instruments Amazon.com: Blue Snowball iCE Condenser Microphone, Cardioid - White with Dragonpad USA Pop filter Studio Microphone Mic Wind Screen Pop Filter: Musical Instruments Sizin önerilerinize de açığım. Genişletmek için tıkla... Senin buldukların mikrofon değil. İlk linkte mikrofon tutacağı, ikinci linkte ise pop filtre var.
NoNick. dedi: Youtube kanal için kaliteli bir mikrofon arıyorum. Ben biraz araştırdım ama ginede size sormak istedim. Amozondan şu iksini buldum ve kararsız kaldım: Amazon.com: Neewer NW-700 Professional Studio Broadcasting Recording Condenser Microphone & NW-35 Adjustable Recording Microphone Suspension Scissor Arm Stand with Shock Mount and Mounting Clamp Kit: Musical Instruments Amazon.com: Blue Snowball iCE Condenser Microphone, Cardioid - White with Dragonpad USA Pop filter Studio Microphone Mic Wind Screen Pop Filter: Musical Instruments Sizin önerilerinize de açığım. Genişletmek için tıkla... Senin buldukların mikrofon değil. İlk linkte mikrofon tutacağı, ikinci linkte ise pop filtre var.
NoNick. Hectopat Katılım 7 Aralık 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2016 #5 nvyst dedi: Senin buldukların mikrofon değil. İlk linkte mikrofon tutacağı, ikinci linkte ise pop filtre var. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Açıklamaya filan oku, fiyata bak herkesin yazdığı link böyle. Onlar mikrofon. 144600 dedi: Eğer daha 1000-2000 abonenin altında isen SNOPY SN-330M öneririm. Genişletmek için tıkla... Kalitesi nasıl? Ben biraz yüksek kalite bir mikrofon istiyorum. Onu gözüm pek tutmadı. Ahmet Kocaadam dedi: Neewer NW-700 çok şık görünüyor. Genişletmek için tıkla... Aynen. O yüzden biraz daha Neewer NW-700 benim için ön planda ama gine de sizlere sormak istedim.
nvyst dedi: Senin buldukların mikrofon değil. İlk linkte mikrofon tutacağı, ikinci linkte ise pop filtre var. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Açıklamaya filan oku, fiyata bak herkesin yazdığı link böyle. Onlar mikrofon. 144600 dedi: Eğer daha 1000-2000 abonenin altında isen SNOPY SN-330M öneririm. Genişletmek için tıkla... Kalitesi nasıl? Ben biraz yüksek kalite bir mikrofon istiyorum. Onu gözüm pek tutmadı. Ahmet Kocaadam dedi: Neewer NW-700 çok şık görünüyor. Genişletmek için tıkla... Aynen. O yüzden biraz daha Neewer NW-700 benim için ön planda ama gine de sizlere sormak istedim.
morgenstern Hectopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2016 #6 İki mikrofonu da kullandım alacaksan Blue al.
NoNick. Hectopat Katılım 7 Aralık 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2016 #7 morgenstern dedi: İki mikrofonu da kullandım alacaksan Blue al. Genişletmek için tıkla... İkisininde kalitesi aynı mı? Diğerinin tipi daha güzel,kalite aynı mı?
morgenstern dedi: İki mikrofonu da kullandım alacaksan Blue al. Genişletmek için tıkla... İkisininde kalitesi aynı mı? Diğerinin tipi daha güzel,kalite aynı mı?
morgenstern Hectopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2016 #8 Hayır diğerinin kalitesi Blue'nun yanından geçemez.
NoNick. Hectopat Katılım 7 Aralık 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2017 #9 morgenstern dedi: Hayır diğerinin kalitesi Blue'nun yanından geçemez. Genişletmek için tıkla... Saol. Tamam, Blue alcam. Kalite daha önemli, cidden çok teşekkür ederim.
morgenstern dedi: Hayır diğerinin kalitesi Blue'nun yanından geçemez. Genişletmek için tıkla... Saol. Tamam, Blue alcam. Kalite daha önemli, cidden çok teşekkür ederim.
C Cengizhan!1 Hectopat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2017 #10 Yanlış hatırlamıyorsam Trust'ın bir mikrofonu vardı.100 tl civarıydı onu kullanabilirsiniz.Vatan,Hepsiburada,n11 vb. sitelerde bulabilirsiniz.Yanında minik bir tripotta veriyor
Yanlış hatırlamıyorsam Trust'ın bir mikrofonu vardı.100 tl civarıydı onu kullanabilirsiniz.Vatan,Hepsiburada,n11 vb. sitelerde bulabilirsiniz.Yanında minik bir tripotta veriyor