GokhanYigitGya
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Direk Brave tarayıcı kullanıp arkanıza yaslanın bence![]()
Size katılıyorum.
Ayrıca sık sık filtreleri güncelle demeyi unutmayın.
Brave Browser'ın reklam engelleyici ayarlarından içerik engelleme kısmına gelip filtreleri güncelle düğmesine basılarak yapılabiliyor.
Ayrıca reklam engelleyici ayarlarından engelleme düzeyini olduğunu agresif/katı seçeneğine alırsanız Brave daha iyi engeller.
AdGuard MV3 için Chrome eklentiler ayarlarından geliştirici modunu açıp geliştirici modunu açınca gözüken güncelle butonuna basmak gerekiyor.
AdGuard MV2 için eklentinin üzerine tıklayıp güncelleme butonuna basmak gerekiyor.
Ben Brave kullanıyorum kendi ad blocku açık ama YouTube açılmıyor.
Bir evin ayarlarından reklamı engelleyici düzeyini agresif/katı yapmayı deneyin standart yerine.
Ayrıca yine reklam engelleyici ayarlarından filtreleri güncelle butonuna basmayı unutmayın.
Brave reklam engelleme ayarı AdGuard ve uBlock Origin kadar kalitelidir. Elbette bu uzantılar kadar kusursuz çalışmıyor ya da çok düzenli güncelleme almıyor. Bu ayarı ''katı ya da telefonda agresif'' şeklinde ayarlayınca daha iyi çalıştığını belirtelim.
![]()
Brave kalkanları, kalkanlar sekmesinde belirtilen güvenlik ve gizlilik seçeneklerini sağlar. Daha fazla detay bağlantılarda var. Kesinlikle kapatılmasını önermem.