YouTube YouTube için AdBlock önerisi

Direk Brave tarayıcı kullanıp arkanıza yaslanın bence :)

Size katılıyorum.
Ayrıca sık sık filtreleri güncelle demeyi unutmayın.
Brave Browser'ın reklam engelleyici ayarlarından içerik engelleme kısmına gelip filtreleri güncelle düğmesine basılarak yapılabiliyor.
Ayrıca reklam engelleyici ayarlarından engelleme düzeyini olduğunu agresif/katı seçeneğine alırsanız Brave daha iyi engeller.
AdGuard MV3 için Chrome eklentiler ayarlarından geliştirici modunu açıp geliştirici modunu açınca gözüken güncelle butonuna basmak gerekiyor.
AdGuard MV2 için eklentinin üzerine tıklayıp güncelleme butonuna basmak gerekiyor.

Ben Brave kullanıyorum kendi ad blocku açık ama YouTube açılmıyor.

Bir evin ayarlarından reklamı engelleyici düzeyini agresif/katı yapmayı deneyin standart yerine.
Ayrıca yine reklam engelleyici ayarlarından filtreleri güncelle butonuna basmayı unutmayın.

Brave reklam engelleme ayarı AdGuard ve uBlock Origin kadar kalitelidir. Elbette bu uzantılar kadar kusursuz çalışmıyor ya da çok düzenli güncelleme almıyor. Bu ayarı ''katı ya da telefonda agresif'' şeklinde ayarlayınca daha iyi çalıştığını belirtelim.

2023-03-10_03-17.png

Brave kalkanları, kalkanlar sekmesinde belirtilen güvenlik ve gizlilik seçeneklerini sağlar. Daha fazla detay bağlantılarda var. Kesinlikle kapatılmasını önermem.

AdGuard kurdum şuanlık sorun yok.

Bu reklam işi için artık Chrome kullanmaktan vazgeçmek gerekecek sanırım ama çok alıştırm. Opera Firefox denedim ama hiç ısınamadım açıkçası. Şimdilik ublock origin de filtrelerde quick fixes ayarını devre dışı bırakmak sorunu çözüyor ama youtube sürekli filtre güncelliyor yine gidicek

Bu reklam işi için artık Chrome kullanmaktan vazgeçmek gerekecek sanırım ama çok alıştırm. Opera Firefox denedim ama hiç ısınamadım açıkçası. Şimdilik uBlock Origin de filtrelerde quick fixes ayarını devre dışı bırakmak sorunu çözüyor ama YouTube sürekli filtre güncelliyor yine gidecek.

Tavsiyem katı/agresif ayarlarla Brave kullanmanız altyapı ve tasarım olarak Chrome'a en yakın olan açık kaynaklı alternatif o.
Ayrıca kendi reklam engelleyicisi de MV2 veya MV3'ten etkilenmiyor çünkü tarayıcıya gömülü.

Ekstra uzantı lazım olursa ayrıca ayarlardaki uzantılar bölümünde özel olarak MV2 kısmı var oradan MV2 uzantılarını indirebiliyorsunuz uBlock Origin gibi yanlış bilmiyorsam.

MV2'yi haziran 2025'e desteklemeyi sürdüreceklerini belirtmişlerdi diye biliyorum.

Son düzenleme:
Ben Firefox kullaniyorum. Ublock --> Options --> My Filters --> Built-In --> "uBlock filters – Quick fixes" Bunu kapatinca bende tekrar calismaya basladi.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı