ArdIsmtKsn
Hectopat
Yukarda ki arkadaşların dediği gibi edit için Camtasia kolay ve kullanışlı. Kaydetmek için de OBS güzel bir seçenek.
Adobe premiere kullanmayı bilmiyorsanız obs ile kaydedip camtasia ile düzenlemenizi öneririm. Vakit bulunca ve kanalınızı büyütünce adobe premiere geçiş yapabilirsiniz.
Hayır hiçbir sorun yaşamazsınız 1080p 60fps kaydedebilirsiniz. OBS ücretsizdir. Camtasia ücretlidir. Dilerseniz 30 günlük ücretsiz indirebilirsiniz. Veya crackPeki bu programlar ücretsiz değil mi? ya da herhangi bir ücret veriyor muyuz?.Bu arada sistemim aşağıda ki gibidir,herhangi bir kayıtta fps sorunu yaşar mıyım?.
- - ASUS Prime A320M-E AMD A320 AM4 Ryzen DDR4 3200(O.C. ) MHz M.2 USB 3.1
- - AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W İşlemci
- - ASUS RX570 ROG STRIX 4 GB GDDR5 OC 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
- - G.Skill 8 GB Sniper X Orman Kamuflaj DDR4 3000MHZ CL16 1.35V Single RAM
- - Frisby FC-9235G-650 650W USB 3.0 MidT ATX Gaming
- - Toshiba OCZ 480GB TR200 Serisi SATA 3.0 SSD
Adobe Premiere ve Camtasia studio paralı.hocam fraps ve ops nasıldır?.Sistemimi yeni aldığım için virüs bulaşmasından korkuyorum,direk programı kendi sitesinden indirmek bana daha güvenli geliyor.
Aynen 30 günlük deneme süresi var ve internetsiz kullanmak şartıyla bu linkten keylere ulaşabilirsiniz.OBS ücretsizdir,Camtasia ücretli diye biliyorum ama 30 deneme sürümünü deneyin derim.
OBS ücretsizdir,Camtasia ücretli diye biliyorum ama 30 deneme sürümünü deneyin derim.
İnternetsiz dememin sebebi virüs falan değil. Sadece internetsiz çalışıyor bu key. Çünkü TechSmith keyi doğruluyor olmayınca hata veriyor.Aynen 30 günlük deneme süresi var ve internetsiz kullanmak şartıyla bu linkten keylere ulaşabilirsiniz.
İntroyu bu siteden bedava olarak sadece yazıyı değiştererek yapabilirsiniz. Camtasia Studioda böyle bir seçenek yok.peki videonun giriş introsunu bu video maker programlarında yapabilir miyim? yoksa farklı bir program mı kullanmalıyım?.
İntroyu camtasia üzerinden kendi dilediğiniz gibi düzenleyebilir video düzenlerken de intronuzu en başa camtasia üzerinden rahatlıkla koyabilirsiniz.peki videonun giriş introsunu bu video maker programlarında yapabilir miyim? yoksa farklı bir program mı kullanmalıyım?.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.