Çözüldü YouTube izlemediğim videolar izlenmiş gibi gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dammy7582

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
274
Merhaba. Ben dün akşam saatlerinde YouTube geçmişe baktığım zaman benimle alakası olmayan 2 videoyu izlemiş gibi gözüküyorum. Fakat Google hesabımın giriş yaptığı cihazların hepsini tanıyorum. Bu YouTube'nin bir Bug'ı mıdır yoksa hesabıma başka biri girmiş midir? Ben hemen hesabımın şifresini değiştirdim. Eğer başka biri girdiyse de nasıl girmiştir ve bundan sonra hesabım güvende midir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer dizi izleme sitelerine giriyorsan orada reklam veriyorlar YouTube videolarını. Reklam olarak izleyince YouTube geçmişe yansıyor. Ben de şaşırmıştım sebep bundan olabilir.
Eğer bunları yaparsam başka biri giremez değil mi?

Aynen. birisi hesaba giriş yapmaya çalıştığında girmeye çalışan kişinin ekranında bir sayı görünür, senin telefonuna da 3 sayı seçeneği gelir ve ekrandaki sayıyı seçmeni ister. Eğer sen giriş yapmadıysan da bu ekranda "Bu sen değil misin?" gibi bir yazı vardır ona basarsın ve hallolur. Bu sayede hesabın güvende olur
 
Merhaba;
Mevcut şifrenizi değiştirdikten sonra, Google Hesap > Güvenlik kısmında "2 Adımlı Doğrulama"yı etkinleştirirseniz, Google Hesabınızda her oturum açtığınızda, sizden bir şifre ve bir doğrulama kodu girmeniz istenecektir. Bu şekilde hesabınızın korumasını üst seviyeye çıkarmış olursunuz. Kullandığınız cihazı, hesabınıza giriş yapılmış biçimde açıkta bırakmayınız, başkaları da kullanabilir.

Eğer buna rağmen izlemediğiniz videolar, YouTube geçmişinizde görünüyorsa; video önizlemelerinden ötürü olabilir veya sosyal medya için kullandığınız uygulamalar, tarayıcınızdaki uzantılar ve yüklü uygulamalardan ötürü de olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı