Youtube kanalı açmak istiyorum

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Çok oyun oynuyorum ve bazen kendi kendime rehber videosu çeker gibi konuşuyorum. Ayrıca bence mizah yeteneğim var ve insanlara bir şeyler aktarmayı, bildiklerimi paylaşmayı seviyorum. Yakın bir zamanda bir Youtube kanalı açmayı planlıyorum ama insanların "şu salağa bak yine video açmış" dediği kanallardan olmak istemiyorum. Eğer kanal açarsam rehber videoları zaten çekerim bir de "Bir noob nasıl oyun oynar?" tarzında bir içerik geldi aklıma ancak iki içerikle bir yere kadar. Acaba nasıl içerikler üretebilirim?

Not: Elbet herkes gibi para kazanmak isterim ancak ana amacım bu değil.

Kanalını açmadan nasıl bir mizahının olduğunu bilemez ki kimse. Kanalı aç belki sen öyle sanıyorsun. Belki de gerçekten mizahınla iyi bir yerlere gelirsin belli olmaz. Bu durumlarda bence yapman gereken aklındakileri faaliyete geçirmek. Ona göre şekillendirirsin ne olup olmadığına göre.
Not: Oyun izlemekten niye keyif alırlar bilmiyorum. Bana hiç ilgi çekici gelmemiştir. Zevk meselesi işte. Başarılar size.

Denemekten bir zarar geleceğini düşünmüyorum. Bir deneyin pek iyi gitmezse bırakırsınız, iyi giderse devam eder, yavaş yavaş yeni ekipmanlar alır, işi büyütürsünüz.

Dostum bu dediklerin için youtube yerine twitch gerçekten daha iyi bir ortam olabilir. Youtube Türkiye artık oyun kanalına doydu. Tutabilmen için gerçekten farklı bir şeyler yapman lazım. Bu yolda sana başarılar dilerim.

Doğaçlama konusunda pek iyi değilim ve konuşmalarımda bazen saçmalıklar olabiliyor ayrıca internetim yayın için uygun değil yani şu anlık Twitch Youtube'dan daha kötü bir seçenek benim için.

Kanalını açmadan nasıl bir mizahının olduğunu bilemez ki kimse. Kanalı aç belki sen öyle sanıyorsun./QUOTE]Mizah yeteneğinden kastım çoğu ana, duruma, kişiye bağlı olarak insanları güldürecek espriler yapabiliyorum. Yani espri anlayışım biraz daha geniştir, insanları güldürebiliyorum. Ayrıca bunun derecesinin Youtube kanalı ile ölçüldüğünü de ilk sizden görüyorum.

Dostum oyun kanalı artık öldü diyebiliriz. Yani oyundan kastım gameplay videoları artık izlenmiyor. Rehber tarzı videolar yaparsan kesinlikle izlenir ve sesinin kalınlığı, yaşın sorgulanmaz. Mizahta eklersen bence başarılı olursun diye düşünüyorum. İkinci abonen de ben olurum :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı