YouTube kanalı için konu önerisi

Daha fazla  
Meslek
Belki Yazılımcı
Minecraft, YouTube, TikTok, İslamiyet gibi şeylerin topluluklarının bayağı geniş olduğunu biliyorum. Binlerce çeşit çeşit modları var ve dünyanın en çok satılan oyunu olarak Minecraft. Video konusunda dünyada ana plaform olarak YouTube.

YouTube'a rakip olacak kadar güçlenen ve bayağı destek alan bir plarform olarak TikTok. (Yabancı kısmı bayağı iyi, algoritması da YouTube'dan daha iyi)

Türkçe içerikleri gayet yeterli ve öğrenmesi yillar alacak kadar geniş bir şey olarak İslamiyet.

Şunları merak ediyorum. Kısaca ne kadar zaman alır ustası olmak veya her şeyini öğrenmek? (Detayları ezberlemeyi kastetmiyorum, o alan konusunda her şeyi tanımak ve temel olarak yapabilmek)
  • 3D tasarım ve animasyonlar.
  • Video editing
  • Elektronik bir şeyler üretebilmek, Arduino
  • Backend Programlama
  • Web programlama
  • Yemek yapmak, aşçılık falan
  • Bitkiler çiçekler.
  • Fitness

Sizin de bir şeyler eklemeniz güzel olur. Hangi alanlarda bir şeyler öğrenmeye adanılabileceğini bilmek güzel olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft, YouTube, TikTok, islamiyet gibi şeylerin topluluklarının bayağı geniş olduğunu biliyorum.

Binlerce çeşit çeşit modları var ve dünyanın en çok satılan oyunu olarak Minecraft.

Video konusunda dünya da ana plaform olarak YouTube.

YouTube'a rakip olacak kadar güçlenen ve bayağı destek alan bir plarform olarak TikTok.(yabancı kısmı bayağı iyi, algoritması da YouTube'dan daha iyi)

Türkçe içerikleri gayet yeterli ve öğrenmesi yillar alacak kadar geniş bir şey olarak islamiyet.

1 ama şunları merak ediyorum. Kısaca ne kadar zaman alır ustası olmak veya her şeyini öğrenmek. (detayları ezberlemeyi kastetmiyorum, o alan konusunda her şeyi tanımak ve temel olarak yapabilmek)

3D tasarım ve animasyonlar.
Video editing.
Elektronik bir şeyler üretebilmek, Arduino.

Backend programlama.
Web programlama.

Yemek yapmak, aşçılık falan.

Bitkiler çiçekler.

Fitness.

2 sizinde bir şeyler eklemeniz güzel olur. Hangi alanlarda bir şeyler öğrenmeye adanılabileceğini bilmek güzel olur?

Hocam uzun videolar genelde tutmuyor mesela 2 dakikada Arduino LED yakma gibi bir şey harika olur.

Minecraft, YouTube, TikTok, islamiyet gibi şeylerin topluluklarının bayağı geniş olduğunu biliyorum.

Binlerce çeşit çeşit modları var ve dünyanın en çok satılan oyunu olarak Minecraft.

Video konusunda dünya da ana plaform olarak YouTube.

YouTube'a rakip olacak kadar güçlenen ve bayağı destek alan bir plarform olarak TikTok.(yabancı kısmı bayağı iyi, algoritması da YouTube'dan daha iyi)

Türkçe içerikleri gayet yeterli ve öğrenmesi yillar alacak kadar geniş bir şey olarak islamiyet.

1 ama şunları merak ediyorum. Kısaca ne kadar zaman alır ustası olmak veya her şeyini öğrenmek. (detayları ezberlemeyi kastetmiyorum, o alan konusunda her şeyi tanımak ve temel olarak yapabilmek)

3D tasarım ve animasyonlar.
Video editing.
Elektronik bir şeyler üretebilmek, Arduino.

Backend programlama.
Web programlama.

Yemek yapmak, aşçılık falan.

Bitkiler çiçekler.

Fitness.

2 sizinde bir şeyler eklemeniz güzel olur. Hangi alanlarda bir şeyler öğrenmeye adanılabileceğini bilmek güzel olur?

Ben 2 şey denedim ve iki kanal da başarılı oldu,3.denemem şu an devam ediyor ama o daha başarılı olamadı.
Uçak kazası kara kutu kayıtları ile bir video hazırladım ve uzun bir videoydu 32b izlendi ve İngilizce bir kanaldı, şu an 220 abone ve 50b izlenme var ve gelişmeye devam ediyor, 3 ayda bir video attığım için daha da gelişmedi her hafta atsam camış gibi gelişirdi ama atmadım.
Şu anki asıl kullandığım her hafta video attığım kanal ise;
Dizi editleri yaptım ve 2B abone 3 milyon izlenmeye ulaştım, sonra asıl dizi bitti ve herkes izlemeyi bıraktı 10 izlenmelere düşünce kanalı kask kameramla çektiğim bisiklet vlog videolarına dönüştürdüm, o şu an tutmadı, kanalın abone sayısı 1, 66b ve bisiklet videoları shorts olursa 1000 uzun olursa 80 falan izleniyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı