YouTube YouTube kanalı için öneriler

Tr1ple

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba benim bir YouTube kanalım var kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendimi geliştirmek için sizlerden tavsiye bekliyorum hatalarımı ya da yapmamı tavsiye ettiğiniz şeyleri söyleyebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba benim bir YouTube kanalım var kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendimi geliştirmek için sizlerden tavsiye bekliyorum hatalarımı ya da yapmamı tavsiye ettiğiniz şeyleri söyleyebilir misiniz?

1. tek bir şeye odaklan. Bir FIFA bir CS olmaz sen ne kadar ikisini de sevsen bu oyunların kitleleri her zaman farklı olur.
2. kapak fotoğrafını daha kaliteli nasıl yaparsın ona odaklan. YouTube'da kapak fotoğrafı her şey değildir ama çok şeydir.
3. videolarını izlemedim ama geri kalanı video editörlüğüne ve ekipmanlarına bakıyor. Yüzünü göstermiyorsan eğer kesinlikle ses çok iyi olmalı.

1. tek bir şeye odaklan. Bir FIFA bir CS olmaz sen ne kadar ikisini de sevsen bu oyunların kitleleri her zaman farklı olur.
2. kapak fotoğrafını daha kaliteli nasıl yaparsın ona odaklan. YouTube'da kapak fotoğrafı her şey değildir ama çok şeydir.
3. videolarını izlemedim ama geri kalanı video editörlüğüne ve ekipmanlarına bakıyor. Yüzünü göstermiyorsan eğer kesinlikle ses çok iyi olmalı.

Çok teşekkürler hocam önerileriniz için.

En çok CS içerikleri tüketilmiş,eğer CS içerikleri üretmeye devam edersen algoritma bunu destekler çünkü daha önce yaptın ve belirli bir kitleye ulaştın. Yeniden yaptığında algoritma seni tekrar aynı kitleye sunar. Ancak CS içerikleriyle devam ederken FIFA videolarına geçersen algoritma seni yine CS kitlesinin önüne atacağı için, ve CS kitlesi FIFA içeriğini tüketmeyeceği için video analizlerinde büyük bir düşüş görürsün. Bunu algoritmada görür ve bir yerden sonra seni önermeyi bırakır. O yüzden CS içerikleriyle devam etmeni tavsiye ederim.

En çok CS içerikleri tüketilmiş, eğer CS içerikleri üretmeye devam edersen algoritma bunu destekler çünkü daha önce yaptın ve belirli bir kitleye ulaştın. Yeniden yaptığında algoritma seni tekrar aynı kitleye sunar. Ancak CS içerikleriyle devam ederken FIFA videolarına geçersen algoritma seni yine CS kitlesinin önüne atacağı için, ve CS kitlesi FIFA içeriğini tüketmeyeceği için video analizlerinde büyük bir düşüş görürsün. Bunu algoritmada görür ve bir yerden sonra seni önermeyi bırakır. O yüzden CS içerikleriyle devam etmeni tavsiye ederim.

Hocam öncelikle çok teşekkür ediyorum önerileriniz için benim amacım aslında her oyun videosunu çekip bunu eğlenceli hale getirmekti ama artık çok mu geç sizce bunu çok beceremedim.

Hocam öncelikle çok teşekkür ediyorum önerileriniz için benim amacım aslında her oyun videosunu çekip bunu eğlenceli hale getirmekti ama artık çok mu geç sizce bunu çok beceremedim.
Şimdi şöyle yorumlamak lazım, kanalınız yeni, sabit bir kitleniz yok. Yani demek istediğim insanlar sizi arayarak bulmuyor,siz insanların karşısına çıkıyorsunuz. Bu durumda en mantıklı olan algoritmanın sizi insanların önüne attığı içerikleri yapmak olur. Kitle oluşturmak için önce algoritmanın rüzgarını arkanıza almak lazım. Kitleniz oluştuktan sonra,sadık izleyiciniz olduktan sonra konseptten çok çıkmamak kaydıyla farklı içerikleride deneyebilirsiniz. Başarılar dilerim.

Şimdi şöyle yorumlamak lazım, kanalınız yeni, sabit bir kitleniz yok. Yani demek istediğim insanlar sizi arayarak bulmuyor, siz insanların karşısına çıkıyorsunuz. Bu durumda en mantıklı olan algoritmanın sizi insanların önüne attığı içerikleri yapmak olur. Kitle oluşturmak için önce algoritmanın rüzgarını arkanıza almak lazım. Kitleniz oluştuktan sonra, sadık izleyiciniz olduktan sonra konseptten çok çıkmamak kaydıyla farklı içerikleride deneyebilirsiniz. Başarılar dilerim.

Çok teşekkür ederim zaman ayırıp öneri verdiğiniz için.

Belirli bir nişte sabit durmanı öneririm ve videoların arka planında telifsiz müzikler olabilir ortalama izlenme süreniz falan kaç hocam bir de tıklanma oranınız?

Hocam gösterim tıklama oranı %6.6 gösteriyor ortalama izlenme süresi ise 3:41 görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı