YouTube kanalımı değiştirmek için öneri

hacıaegon

Decapat
9K aboneli ufak bir YouTube kanalım var. Bu kanalda fazla özgün içerik üretmiyordum ve fazla aktif değildim. Şu anlarda içime bir istek doğdu ve YouTube sektörüne devam etmek istiyorum. Aklımda bir fikir var bu fikiri size sunmak, sizlerinde fikrini almak isterim. Kanalımı topluluk kanalı gibi yapıp, işinin ehli olan arkadaşlarım ile farklı içerik videoları çıkarmak istiyorum. Örneğin kodlama hakkında bildiklerimi anlatırken bir diğer arkadaşım tarih hakkındaki bilgilerini aktarıcak öteki ise oyun videoları çekecek. Bu şekilde hep beraber farklı tür içerikler çıkarıp YouTube sektöründe yükselmek istiyoruz. Fakat kanalın adını nasıl değiştirebilirim, nasıl dikkat çekici bir isim koyabilirim bilmiyorum. Hem içerik konusunda hem de yeni kanal ismim konusunda sizlerden yardım istiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla karma kategorilerde içerik sunmak için farklı kanallar açmak gerektiği.
Oynatma listeleri ile konuları dağıtabilirsin. 9K güzel rakam. Muhteşem 5li gibi kaç farklı üretici varsa onları çağrıştıran bir isim olabilir.

Böyle çok abartı bir isim olmasın. İnsanların samimi yaklaşacağı ve rahat söyleyebileceği bir isim olmalı. Youtube sektörünü nereden baksan 5 sene yaptım. 5 sene video çektim yeteneğim, samimiydim ama sıkılmıştım ara vericektim ondan sonra nolduysa unuttum gitti.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı