Merhabalar, gerçekten ciddi bir sıkıntım var. 5 sene önce açmış olduğum YouTube kanalı başıma gerçekten çok fazla bela açtı aşağılandım ve taciz edildim. Bugün de beynini sorgulamam gereken bir arkadaş YouTube'ye benim adımı yazarak bu kanalı bulmuş ve herkesin içinde söyledi. Tabi ben kıza bayağı bağırdım çünkü çektiğim üç video aşırı derecede utanç verici. Acaba YouTube'ye bu kanalı sildirtebilir miyim? Aksi takdirde lise hayatımda ciddi sıkıntılar çekecekmişim gibi duruyor. Dışa dönük bir insan olmak istiyorum ama herkes bu kanalı gördükten sonra nasıl olabilirim ki?![]()
Videolarınıza göz gezdirdim utanılacak bir şey bulamadım. Son videonuzun yorumlarında olayı çok güzel açıklamıssınız sizinle dalga geçmeye çalışan arkadaşlarınıza aynı açıklamayı yapıp bunun utanılacak bir şey olmadığını ve çocukken hiç kimsenin olgun bir insan gibi davranma zorunluluğu olmadığını anlatırsanız sizi anlayacaklardır.
"Vt rkdşlr mece oynox" = evet arkadaşlar Minecraft oynuyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.