YouTube kendi kendine abone oluyor

Akabindengtx970

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Başlıkta da belirttiğim üzere, 2 3 günde bir farklı kanallara abone oluyor hesabım. Bunları defalarca sayfayı yenileyerek bazen abonelikten çıkabiliyorum ama belli bir zaman sonra yine saçma sapan alakasız yen oluşturulmuş kanallara abone oluyor. Sebebini bilen var mı? Yaklaşık bir sene önce Android reklamsız YouTube APK kullanmıştım benim aklıma ilk o geldi acaba takipçi kasma yazılımlarının radarına falan mı girdi hesabım? Sorunu gerçekten bilen varsa cevap verirse memnun olurum.

Google hesap parolanızı derhal değiştiriniz, eğer yoksa hemen uygulama ile iki aşamalı doğrulama kurunuz, kurtarma kodunuzu pasif bir ortama kaydetmeyi unutmayınız. Google hesap ayarlarınızı baştan aşağı inceleyiniz ve yapılandırınız.

Kaspersky uygulamasını indiriniz ve tam tarama yapınız.

Zamanında youtube hesabınıza abone kasmak için havuz sistemine bağladıysanız bağlantınız kalmış olabilir. Havuz sisteminde başka kullanıcılara otomatik olarak abone olursunuz, bu sayede puan kasarsınız ve kazandığınız puanlarla youtube abonesi kazanırsınız. İllegal gibi görünen tartışılan bir yöntem, etik bulmuyorum, daha önce böyle işlerle uğraştıysanız bundan dolayı olabilir.

Arkadaşlar iyi günler. Başlıkta da belirttiğim üzere, 2 3 günde bir farklı kanallara abone oluyor hesabım. Bunları defalarca sayfayı yenileyerek bazen abonelikten çıkabiliyorum ama belli bir zaman sonra yine saçma sapan alakasız yen oluşturulmuş kanallara abone oluyor. Sebebini bilen var mı? Yaklaşık bir sene önce Android reklamsız YouTube APK kullanmıştım benim aklıma ilk o geldi acaba takipçi kasma yazılımlarının radarına falan mı girdi hesabım? Sorunu gerçekten bilen varsa cevap verirse memnun olurum.

Bot kasmaya mı çalıştınız.

Artı -1 Eksi
Video izlerken yanlışlıkla eliniz çarpıyor olabilir, eğer diyorsanız elim çarpmadı, o zaman bir virüs taraması yapmanız gerekli.

Baktınız hala bu sorun bitmedi o zaman belli ki hesabınız çalınmış şifreyi vs değiştirin genellikle bunu YouTuber'lar ya da şarkıcılar yapar daha fazla abone ve izlenme için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı