YouTube "Kısıtlı mod ağ yöneticiniz tarafından etkinleştirildi" hatası

elden lord

Hectopat
Arkadaşlar YouTube'a girdiğim zaman kısıtlı mod etkin ve kaldırılmıyor. Ve sadece Mobile veri ile girildiğinde oluyor. Bunun çözümünü bilen varsa yazarsa çok memnun olurum. Hattım Vodafone güvenli internet etkindi onu kapadım hala kısıtlı mod etkin kafayı yiyeceğim biri yardım ederse sevinirim.

Arkadaşlar YouTube'a girdiğim zaman kısıtlı mod etkin ve kaldırılmıyor. Ve sadece Mobile veri ile girildiğinde oluyor. Bunun çözümünü bilen varsa yazarsa çok memnun olurum. Hattım Vodafone güvenli internet etkindi onu kapadım hala kısıtlı mod etkin kafayı yiyeceğim biri yardım ederse sevinirim.
Ne diyorsa o. Ağ yöneticiniz kısıtlı mod açmış. Kim internet ağınızla ilgileniyorsa ona söyleyin kapatsın.

arkadaşlar sorunu çözdüm vodofone kullanıyordum hatı aldığım zaman otomatik güvenli mod diye bir seçenek var onu açmış müşteri temsilcisi ile görüşünce kapatılıyorlar

Müşteri temsilcisine bağlatın.

Aradığınız numarayla işlem yapmak için (1) tuşlayın.
Kalan kullanım haklarınızı öğrenmek ve bla bla için (1) tuşlayın.
Müşteri temsilcisine bağlanmak için (6) tuşlayın.

İle 542 numaralı telefondan.

Ardından telefonda mobil ağlar kurulumunu (Vodafone erişim noktası mcc mms olan ekran) yeniden yaptırın. Benim de aynı sorunum vardı bu problemi çözdü müşteri temsilcisi ağ ayarlarını tekrar yaptırıp.

Eski bir konu biliyorum ama bu sorun bende de vardı, Chrome ayarlarından DNS'i "family filter" olarak ayarlamıştım. Onu kapatınca düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı