YouTube Music mi Spotify mi?

448441

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, YouTube Premium abonesi olduğum için YT Music'den müzik dinlemeye başladım ancak önceden Spotify dinlediğim için biraz şarkı sesleri tuhafıma gelmeye başladı. Sizce hangi platform daha kaliteli? Hangisinde kalmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, YouTube Premium abonesi olduğum için YT Music'den müzik dinlemeye başladım ancak önceden Spotify dinlediğim için biraz şarkı sesleri tuhafıma gelmeye başladı. Sizce hangi platform daha kaliteli? Hangisinde kalmalıyım?

Spotify premium değilse daha az kaliteli ses iletiyor diye biliyorum premium alınca en iyi kalitede sunuyor YT Music ses kalitesi açısından daha iyi olması lazım.

Spotify'dan kendine göre ekolayzer ayarlarıni kendine göre yaparsan daha rahat oluyor YT Music'i de cok kullanmistim gerçekten çok kaliteli ve şarkı çeşitliliği konusundada çok güzel.

Ben Spotify tercih ediyorum. Youtube Music uygulama konusunda bana başarısız geldi. Çevrimdışı indirdiğim şarkılara erişim sağlamak için çevimiçi olmam gerektiğiyle ilgili hatalar aldım. Ki bunu farklı telefonlarda aldım. Ayrıca şarkı sözleri şarkıyla uyumlu değil. Ses yüksekliği normalleştirme ayarı yok, bazılarının çok yüksek, bazılarının çok düşük. Şarkılar belli bir kalitenin üzerinde değil. Tüm bunlar da benim tercih etmememe sebep oldu. Spotify'da bu tür sorunlar ile karşılaşmıyorum.

Ben de spotify tercih ediyorum. Premium olanı tabi. Reklamsız ve liste yapmak kolay olduğu için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de spotify tercih ediyorum. Premium olanı tabi. Reklamsız ve liste yapmak kolay olduğu için.

Aynen her ikisinin de premium olanını kullanarak yazdım. Zaten Youtube Premium hâlâ kullanıyorum videoları reklamsız izlemek için. Music, hoşuma gitmedi.

Bu görsel sana yeterli olacaktır.
1701067285480.png

Apple Music'i saymayacaksak müzik kalitesi olarak Spotify çok daha iyi. Ama daha uygun olduğu için YT Music kullanıyorum. Sonuçta profesyonel sanatçı da değilim. YT Music'in Spotify'a göre tek avantajı slowed-speed up ve farklı mixleri de içermesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı