YouTube Music mi Spotify mi?

Ses kalitesi farkını otobüste dinlerken anlayamazsınız.

YT Müzik çünkü slowed vesair saçmalıkları unutsak dahi çoğu sanatçıya dair eski eserleri bile bulamıyorum Spotide. Ek olarak bir yığın resmi gayriresmi bootleg, sızdırılmış eser de dinleyebiliyorum.

Spotify; arayüzü, algoritması, milleti kendisine alıştırması olmasa iflaslık olur. Podcast'e falan yöneldiler artık işte. YT Müzik ise YouTube'daki "Topic" adlı otomatik oluşturulan kanallardaki orijinal müziklerin kalitelerini yükseltip ayrı uygulamayla yutturuyor. YouTube'dan dinlerken ses mahvolmasa başka meziyeti kalmayacak. Yakın zamanda videoya yapıldığı gibi sese de "Premium kalite" eklenip Google tarafından YT Müzik'in fişinin çekileceğini düşünüyorum. Google sever bu platform kapatmaları. O zamana kadar sırf çeşitliliği yüzünden YT Müzik diyorum.

YT müziğini çok uzun suredir dinliyor ve facebook'dan da paylaşıyorum, alt linkteki gibi bazı müzik gruplarında. Müziğin tün renklerinin hiç bozulmayan (orijinal) kalitesiyle YT'dadır bence. Örnek olarak en son günlerde en çok paylaştığım yabancı bir müzik klibi örneği YT 'da tüm müzik renkleriyle bozulmamış aşağıdaki bir örneğidir. Music World'e üye olmanızı mutlaka bekleriz. (facebook'de bir hesabınız bulunuyorsa)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı