Youtube Premium TV ve PC için kullanılabilir mi?

Fischer35

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese selam. Uzun süredir Vanced ve türevlerini kullanıyorum fakat sık sık hata vermeye başladı maalesef. Videonun yarısında mesela internet hızı süperken donuyor kalıyor. Otomatik oynatma seçeneği mesela kayboldu. İlla ayarlara girip de aç kapa yapmak lazım. Bu ve benzeri sorunlar beni Premium almaya itti. Tüm vanced uygumalarını kaldırıp Youtube'a girdim fakat kafamda soru işareti kaldı.

Ben bu Youtube hesabımı bilgisayarda ve televizyonda kullanıyorum halihazırda. Oralarda da aynı hesaptan premium geçerli olur mu yoksa PC ve TV için yeni hesap mı açmak gerekiyor?

Arkadaşlar öncelikle herkese selam. Uzun süredir vanced ve türevlerini kullanıyorum fakat sık sık hata vermeye başladı maalesef. Videonun yarısında mesela internet hızı süperken donuyor kalıyor. Otomatik oynatma seçeneği mesela kayboldu. İlla ayarlara girip de aç kapa yapmak lazım. Bu ve benzeri sorunlar beni premium almaya itti. Tüm vanced uygumalarını kaldırıp YouTube'a girdim fakat kafamda soru işareti kaldı.

Ben bu YouTube hesabımı bilgisayarda ve televizyonda kullanıyorum halihazırda. Oralarda da aynı hesaptan premium geçerli olur mu yoksa PC ve TV için yeni hesap mı açmak gerekiyor?

1 Hesap bütün platformlarda geçer.

Arkadaşlar öncelikle herkese selam. Uzun süredir Vanced ve türevlerini kullanıyorum fakat sık sık hata vermeye başladı maalesef. Videonun yarısında mesela internet hızı süperken donuyor kalıyor. Otomatik oynatma seçeneği mesela kayboldu. İlla ayarlara girip de aç kapa yapmak lazım. Bu ve benzeri sorunlar beni Premium almaya itti. Tüm vanced uygumalarını kaldırıp Youtube'a girdim fakat kafamda soru işareti kaldı.

Ben bu Youtube hesabımı bilgisayarda ve televizyonda kullanıyorum halihazırda. Oralarda da aynı hesaptan premium geçerli olur mu yoksa PC ve TV için yeni hesap mı açmak gerekiyor?
Geçer hocam bende var mesela

Hatta istersen güvendiğin kişilere aynı gmailden ama tamamen farklı kanallardan aynı fiyata premium hesabı verebilirsin. Mesela 30 tl-ye tek kişilik youtube premium alıp aynı hesaba 3-4 belki daha fazla kanal açıp kullanabilirsin tüm kanallarda premium özellikleri ve yt müzik oluyor ve kanalların algoritmaları arasında ilişki olmuyor. Ama güvendiğin kişilere vermen daha iyi olur anne baba kardeşten öteye gitmemeye çalış gmail hesabın onların cihazında olacak sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı