YouTube revanced güvenli mi?

Arkadaşlar telefonumum markası Huawei olduğu için normal YouTube açılmıyordu bu yüzden YouTube vanced kullanıyordum. Ama hata vermeye başladı araştırdigimda ise kapatıldığını öğrendim. Görevi ise revanced ekibi almış bende YouTube revanced kullanmaya başladım. Sizce güvenli mi ve kullanan biri varsa shorts sorunu nasıl düzeltilir bilen yazabilir mi?
Bu sürümü kullanın açık kaynak olduğu için tamamen güvenilirdir.

Revanced Manager kısmında Releases'e gelince doğrudan APK'yı indirebiliyoruz.

Evet orijinal sitesi değilmiş ama sıkıntı çıkacağını sanmıyorum GitHub profilini vermiş. Şunu şunu kullanarak APK'yı oluşturduk demiş. İndirme linkinin kaynağı da GitHub.

Yine de diğeri verified olmadığı için doğrudan GitHub üzerinden yüklemek en iyisi olacaktır.

O APK dosyası değil APK dosyasını oluşturan bir uygulama. Apkmirror gibi bir siteden YouTube veya YouTube Music APK'sını indirip uygulamadan seçmeniz gerekiyor fakat yeni revanced sürümleri ile birlikte Manager çalışmıyor. Onun yerine revanced cli adlı komut satırı uygulamasını kullanmanız gerekiyor.

O APK dosyası değil APK dosyasını oluşturan bir uygulama. Apkmirror gibi bir siteden YouTube veya YouTube Music APK'sını indirip uygulamadan seçmeniz gerekiyor fakat yeni revanced sürümleri ile birlikte Manager çalışmıyor. Onun yerine revanced cli adlı komut satırı uygulamasını kullanmanız gerekiyor.
Hocam bilgi için teşekkürler de apk'yı da kendimiz oluşturmayıverelim 😁 Ben hazır apk kullanıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım.

Hocam bilgi için teşekkürler de APK'yı da kendimiz oluşturmayıverelim 😁 Ben hazır APK kullanıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım.

Aslında o kadar zor değil ama sıkıntı yaşamadıysanız kullanmaya devam edebilirsiniz yapan kişi içine virüs koymamış o zaman şansınıza.

ReVanced Manager ve önerilen YouTube sürümünü apk olarak indirin. Manager'den o APK'yi seçin. Kendiniz ReVanced APK'sını oluşturmanız en doğrusu olur. İstediğiniz özellikleri kapatıp açabilirsiniz.

Githubda'ki orjinali bu sanırım ve repo'da bu yazıyor.

Do not download modules from 3rd party sources like random websites you found on Google. Only use this repository. I am not responsible for anything they may contain.

Github dışındaki vanced'ler güvenli değildir.

Bahsettiğiniz Revanced Extended sitesi bu mudur hocam.
Github dışındaki yerlerden indirmeyin.

Bayağı bir kişi becerememiş ya da olayı anlamamış. Kopya/sahte çok.

Şunu paylaşayım da insanlık yaparken bir güzel ban yiyeyim forumdan.

Roket bilimci olmanıza gerek yok. İngilizce bilmiyorsanız Google Translate işinizi görecektir. Linklerin bazısı (mesela ReVanced Manager) eski, ilgili sayfaları biraz karıştırıp güncelini bulabilirsiniz.
Root kullanıyorsaznı becerecek kadar bilginiz vardır. Yoksa kullanmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı