YouTube sahte telif hakkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aidra

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar ben YouTube üzerinde video çeken biriyim. oyunda bir program gösterdim diye programın sahibi telif atmış gibi sahte bir şekilde başkasından telif yedim. programı yapan şirket sponsorum telifi nasıl kaldırabilirim vea yardımcı olacak biri var mı?

1595957940649.png

Dostum sahte bir telif yedim neden dikkat çekmek isteyeyim burada telif hakklarından anlayan bir kişi var ise yazdım neler yapılabilirim konusunda adamlar gelmiş bilmediği konuya sadece hile kullanmam hakkında yazıyor.
Hocam bakın, hem hile yazılımına sponsor oluyorsunuz hem de hileden nefret eden bir topluluktan destek bekliyorsunuz. Kusura bakmayın cidden ama hilecilere destek yok burada.

Dostum sahte bir telif yedim neden dikkat çekmek isteyeyim burada telif hakklarından anlayan bir kişi var ise yazdım neler yapılabilirim konusunda adamlar gelmiş bilmediği konuya sadece hile kullanmam hakkında yazıyor.
Ban yemelisin dostum. Yazım kurallarına uymuyorsun, düzgün bir dil ile konuşmuyorsun.

İnsanların parası senin gibiler yüzünden heba oluyor. Kanalını raporlamaya gidiyorum.

Kanalımı raporlayabilirsiniz. YouTube üzerinde hile yayınlamak yasak değil ve videolarımın hiç birinde küfür yok, buyurun sahne sizin. Ek olarak ben de sizin Technopat hesabınızı raporluyorum, konu ile alakasız olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı