YouTube YouTube Shorts 0 izlenme(shadow ban) problemi

EngineerBurak

Zeptopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Yeni bir YouTube Shorts kanalı açtım. Kanalın dili ve içeriği İngilizce. Niş olarak da Reddit hikayeleri paylaşıyorum. Seslendirme olarak AI araçları, arka plan için de Minecraft parkur videoları kullanıyorum. Videolarımın iyi ya da kötü olup olmadığını ölçemiyorum çünkü YouTube şu ana kadar ne kimsenin keşfetine ne de kaydırmasında videomu görüntüledi. Şu ana kadar videolarımı sadece ben gördüm. Yeni açtığım başka kanallarda da benzer durumla karşılaşmıştım. Acaba bu 0 görüntülenme sorununu çözebilen var mı? Yoksa YouTube sadece Shorts içeriği üretilmemesini mi istiyor?

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar. Yeni bir YouTube Shorts kanalı açtım. Kanalın dili ve içeriği İngilizce. Niş olarak da Reddit hikayeleri paylaşıyorum. Seslendirme olarak AI araçları, arka plan için de Minecraft parkur videoları kullanıyorum. Videolarımın iyi ya da kötü olup olmadığını ölçemiyorum çünkü YouTube şu ana kadar ne kimsenin keşfetine ne de kaydırmasında videomu görüntüledi. Şu ana kadar videolarımı sadece ben gördüm. Yeni açtığım başka kanallarda da benzer durumla karşılaşmıştım. Acaba bu 0 görüntülenme sorununu çözebilen var mı? Yoksa YouTube sadece Shorts içeriği üretilmemesini mi istiyor?
Daha yeni olduğu için muhtemelen insanların önüne çıkarmıyordur. Youtube işinde süreklilik önemli, 1 günde 5 video atmaktansa 5 gün boyunca her gün 1 video atman daha sağlıklıdır meselea. Tabii her gün 5 video da atabilirsin ama bu istikrarını bir kaç ay sürdürmen sonucunda muhtmelen meyvesini yemeye başlarsın, eğer yasak değilse link bırak girip destek olayım.

Spam şeklinde video atmıyorum dediğin gibi günde 1 video olarak ilerliyorum. Link bırakayım hem iyi kötü şeklinde bi yorum yaparsınız.

Spam şeklinde video atmıyorum dediğin gibi günde 1 video olarak ilerliyorum. Link bırakayım hem iyi kötü şeklinde bi yorum yaparsınız.

Abone like falan elimden geleni yaptım hocam size bu yolda başarılar, ayrıca videolar gerçekten güzel olmuş bence eleştirilecek bir yanı yok ama izlenme için bence uzun hikayeler bulup 2-3 part yap.

İlk videolardan part şeklinde yapmak yerine biraz daha yavaş gitmeyi tercih ettim. İnsanların karşısına çıkarsa part'lı videolar yapıp diğer part için beklerlerse abone olurlar falan diye düşündüm. Teşekkür ederim destek ve tavsiyelerin için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı