YouTube sürekli short atmak işe yarar mı?

Kral Yasuo

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi algoritma diye bir şey duydum ama tam anlamadım her neyse ben sorumu sorayım. Sürekli short atmak işe yarar mı mesela? Sabah 12'de, öğlen 2'de, öğlen 4'te, akşam 6'da ve gece 12 de filan. Yani günde 5 short videosu atarsam daha mı hızlı büyürüm? Yoksa 2 günde bir akşam videomu atmak daha iyi? Sürekli video atmak algoritmayı düşüyormuş gibi bir şey duydumda o yüzden böyle bir konu açayım dedim ama algoritma ne bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi algoritma diye bir şey duydum ama tam anlamadım her neyse ben sorumu sorayım. Sürekli short atmak işe yarar mı mesela? Sabah 12'de, öğlen 2'de, öğlen 4'te, akşam 6'da ve gece 12 de filan. Yani günde 5 short videosu atarsam daha mı hızlı büyürüm? Yoksa 2 günde bir akşam videomu atmak daha iyi? Sürekli video atmak algoritmayı düşüyormuş gibi bir şey duydumda o yüzden böyle bir konu açayım dedim ama algoritma ne bilmiyorum.
Youtube Studio'dan takipçilerinizin hangi saatlerde en fazla aktif olduğu saatlere bakın ve o saatlerde video atın.

Şimdi algoritma saat bazlı veya bir günde atılan video sayısı ile sekteye uğrar mı bilmiyorum bu belirsiz diye biliyorum ama hızlı büyüme anlamında mantıken attığın videoların çokluğu doğal olarak tutabilecek video sayısının artmasına bağlı olarak büyümeni hızlandırır gibi bir yorum yapabilirim kendimce işin özü günde 100 videoda atsan 1 video da atsan attığın videonun içeriği tamamen büyüyüp büyümemen

YouTube Studio'dan takipçilerinizin hangi saatlerde en fazla aktif olduğu saatlere bakın ve o saatlerde video atın.

Nasıl bakacağımki. Hangi saatlerde atayımki. Ben akşam 18:00 da ve gece 22:00 da atıyom yaklaşık 1, 2bin izlenme alıyorum ve bir videodan 5-10 abone geliyor. Ama bir de sabahda atmak istiyorum sabahları en çok saat kaçta video tutar? Saat 12:00 damı 15:00 damı 10:00 da mı? Sabahları saat kaçta video atayım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı