YouTube uBlock Origin kullananlara pop-up göndermeye başladı

  • Konuyu başlatan Brs_16
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 202
  • Görüntüleme 28.161
30 TL ki yemek bile yiyemeyeceğin bir tutarı veremiyorlar.
Bu zaten ayrı saçma bir olay, eğer indirim yapılmasaydı 390₺ gibi bir fiyata denk gelecekti ki Premium yıllık 300₺. Ağzından 'korsana destek yok' cümlesini düşürmeyenler reklam engelleyiciler ile YouTube kullanıyor ve YouTube'a zarar veriyorlar. YouTube'u sevdiğim için söylemiyorum ama madem korsana destek yok diyip duruyorsun o zaman reklam engelleyici de kullanma.
 
Gercekten çocuk oldugun her halinden belli. Bu yuzen bir seyler anatma dusuncesine dahil girmeyecegim. Sen bu kafayla devam edersen gercekten.
'bir gün güzel bir bilgisayarımın olması sanırım sadece bir hayal oldu artık...' bu hayallerin gittikce artar ve sen hayallerine asla ulasamayacaksin. Devam et boyle.

Sen kendine zıt fikirleri hep çocuk olarak nitelendirmeye devam et, ben anlamıyorum bizim milleti. Kendine zıt fikir olan biri olunca babasının malı gibi savunuyor. Senin Apple fanboylarından farkın yok ki. Bir kere üstüne düşünsen anlarsın zaten. Neyse kime ne anlatıyorum ben.
 
Sen kendine zıt fikirleri hep çocuk olarak nitelendirmeye devam et, ben anlamıyorum bizim milleti. Kendine zıt fikir olan biri olunca babasının malı gibi savunuyor. Senin Apple fanboylarından farkın yok ki. Bir kere üstüne düşünsen anlarsın zaten. Neyse kime ne anlatıyorum ben.
Yakında buna zam geldiği zaman katıla katıla güleceğiz tek argümanları şu anda; "bir simit parası". Tanrı kimseyi multi milyar dolarlık şirketi savunacak, muhasebesini yaptıracak vaziyete düşürmesin.
 
Yakında buna zam geldiği zaman katıla katıla güleceğiz tek argümanları şu anda "bir simit parası". Tanrı kimseyi multi milyar dolarlık şirketi savunacak, muhasebesini yaptıracak vaziyete düşürmesin.

Evet bomboş bir hizmet zaten, reklam dışında hiçbir özelliğini kullanmıyor zaten çoğu kesim. Premiuma kur zammı gelince "çok pahalanmış" demesini bilirler.
 
Ublock da da uyarı vermeye başladığı için Opera GX e geri döndüm. Opera GX de videolar dışa aktarıldığında reklamlar ileri sarılabiliyor veya direkt atlanabiliyor. Çalışan Ad engelleyici bulana kadar bu şekil devam.
 
uBlock Origin kullananlar için gelen uyarıyı aşağıdaki kodu filitrelerime eklerseniz hem sorun çözülüyor, hem YouTube'a reklam izlenmiş gibi sinyal gönderiyor. (YouTube'un sitesinde sorun yaşarsanız kodda ki ilk satırı silin.)

www.youtube.com##ytd-popup-container.ytd-app.style-scope
youtube.com##+js(set, yt.config_.openPopupConfig.supportedPopups.adBlockMessageViewModel, false)
youtube.com##+js(set, Object.prototype.adBlocksFound, 0)
youtube.com##+js(set, ytplayer.config.args.raw_player_response.adPlacements, [])
youtube.com##+js(set, Object.prototype.hasAllowedInstreamAd, true)
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı