YouTube uzantılı linklerde virus olabilir mi?

• Konuyu başlatan Fvr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2.999

Fvr

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube uzantılı linklerde virus olabilir mi? Herhangi bir hackleme söz konusu olabilir mi?

.youtube olarak mı yoksa başka bir şey mi?

Örnek;

Eğer bunun gibi ise virüs bulaşmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Link düz YouTube linki ise sorun olacağını sanmam. Ama linklerin YouTube ile bağlantılı olmadığı linkten belli olur zaten.

Başka linkleri YouTube gibi gösterebilirler. Hatta Steam'ın resmi sitesinde yayınlanan, bu konuda bir Reddit yazısı vardı. Benzer linklerden bahsetmiyorum. Link aynı ama fark edilemiyor.

Şimdi aynısını denemek istedim ve oluyor, böyle linki metine çeviren dönüştürücüler oluyor ya, onlarda bağlantıya ayrı yer metine ayrı yerler yazıp tuzağa düşürebiliyorlar sanırım. Hiç yaşamadım ama. Bir aşağıdaki linke tıklayın (kötü bir şey koymadım) bir de bağlantıyı kopyalayıp tarayıcıya yapıştırın.
https://www.youtube.com/watch?v=ODe6gtRxVhs

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı