YouTube Uzun Video Atamama

Makaleler
2
Counter-Strike 1.6 videosu çektim. 10 dakikadan uzun. İşlenme sonlandırıldı. Video çok uzun diye hata gördüm stüdyoda. Uzun videoları nasıl açabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kanalıma ilk defa bir BF V videosu upload ettim, ancak bu uzun yükleme süresinden haberdar olmadığım için otomatik olarak işlenme sonlandırıldı diye bir hatayla karşılaştım. Sonrasında SMS ile hesap aktivasyon doğrulaması yapmama rağmen hala videoyu yükleyebilmem için önüme bir seçenek çıkmıyor, dosyayı yeniden upload etmeden bunu yayınlamanın başka bir yolu var mı?

Adsız4.png

Son düzenleme:
Şu an kanalıma ilk defa bir BF V videosu upload ettim, ancak bu uzun yükleme süresinden haberdar olmadığım için otomatik olarak işlenme sonlandırıldı diye bir hatayla karşılaştım. Sonrasında SMS ile hesap aktivasyon doğrulaması yapmama rağmen hala videoyu yükleyebilmem için önüme bir seçenek çıkmıyor, dosyayı yeniden upload etmeden bunu yayınlamanın başka bir yolu var mı?

Eki Görüntüle 592795
İster inanın, ister inanmayın ben besmele ile başlayınca olmuştu.😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı