YouTube Vanced kullanan var mı?

Hiç güvenlikle alakalı bir sorun oldu mu?

Hayir. Kullandigim cihazda bankacilik islemleri yapiyorum ayrica. YouTube Vanced bilinen bir uygulama zaten. Güvenli kaynaklardan indirdiginiz sürece sorun olmayacaktir.
 
WhatsApp ji hakkında bilgi verebilir misiniz?
Şuan Fouad WhatsApp kullanıyorum, Ji mod geri kaldı biraz.
  • WhatsApp'ta silinen mesajları engelleyebiliyor.
  • Durumları ve mesajları gördüğünüzü gizleyebiliyor.
  • Dosya sınırlarını kaldırıyor.
  • Çevrimiçi çevrim dışı yapabiliyor.
  • Tasarımını ve renkleri değiştirebiliyorsunuz.
  • Aklıma gelmeyen birçok özellik var
 
Telefonumu kurmuştum ama içime sinmedi sildim. Uzun süredir kullanan var mı aranızda. Oturumda açmıştım hesabımda Steam uPlay ne varsa ona bağlı sorun çıkar mı? Piyasada uzun zamandır varmış galiba yabancı forum sitelerinden de araştırdım kullanan da bayağı var. Güvenesim gelmiyor bu tür uygulamalara sizin görüşünüz nedir? Önceden sordum sosyalde ama bir iki arkadaştan istediğim cevabı alamadım. Yapımcılar oturum açmamız gerektiği söylemiş araştırdım ama öyle bir yazıya da rastlamadım.
Kardeşim uzun süredir kullanıyor bir sıkıntı çıkmadı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı