Bende de gitti NewPipe - a free YouTube client
Şunları kullanabilirsinâNewPipe x SponsorBlockâ â IzzyOnDroid F-Droid Repository
A free lightweight YouTube frontend for Android with SponsorBlock capabilitiesapt.izzysoft.de
Bende de hata verdi![]()
Artık bu sürümleri kullanın;Normalde çalışan YouTube vanced bu hatayı veriyor şimdi, ama diğer telefonumda hatasız çalışıyor.
Ayarlar>vanced ayarları>genel> shorts sekmesini gizle ayarını kapatın.
Buradan indirdim problem düzeldi fakat videolar birden duruyor bu problemi nasıl çözebiliriz? İnternet olmayınca donar ya video, o şekilde oluyor açıp kapatınca ancak düzeliyor.Yt Vanced'in başka geliştirici tarafından devam ettirilen sürümünü kullan. Son sürüm MicroG kurmadan çalışmaz.
![]()
Release YouTube Vanced 18.02.33 (cuynu) (FINAL) · cuynu/ytvanced
Download counts : Tips : If you don't know your device CPU architecture, just download universal version and install. Newer version will out when specific patch is published THIS IS LAST VERSION T...github.com
Ne demek.Çok sağ ol beni reklam derdinden kurtardın ve zaman kaybımı önledin çok teşekkürler.
Hocam bu videolar açılırken "müzik olmayan kısımlar atlatıldı" şeklinde uyarılar çıkıyor ve kendi kendine ileriden başlatıyor veya erkenden bitiriyor videoları. Vanced ayarlarından bununla ilgili bir şey bulamadım. Bu özelliği kapatmak mümkün mü?Ne demek.
Ayarlar>Sponsor Block>En üstteki ayarı kapatın tümü kapanacaktır.Hocam bu videolar açılırken "müzik olmayan kısımlar atlatıldı" şeklinde uyarılar çıkıyor ve kendi kendine ileriden başlatıyor veya erkenden bitiriyor videoları. Vanced ayarlarından bununla ilgili bir şey bulamadım. Bu özelliği kapatmak mümkün mü?
Şükür.. Teşekkürler hocam.Ayarlar>Sponsor Block>En üstteki ayarı kapatın tümü kapanacaktır.
Ne demek. Bu arada Vanced, video oynatırken bazen siyah ekranda takılabiliyor internet sürekli git gel halindeyse. YT premium aldım ben.Şükür.. Teşekkürler hocam.
Biraz kullanayım bakalım.Ne demek. Bu arada Vanced, video oynatırken bazen siyah ekranda takılabiliyor internet sürekli git gel halindeyse. YT premium aldım ben.
Buradan indirdim problem düzeldi fakat videolar birden duruyor bu problemi nasıl çözebiliriz? İnternet olmayınca donar ya video, o şekilde oluyor açıp kapatınca ancak düzeliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.