Bende de gitti NewPipe - a free YouTube client
Şunları kullanabilirsinâNewPipe x SponsorBlockâ â IzzyOnDroid F-Droid Repository
A free lightweight YouTube frontend for Android with SponsorBlock capabilitiesapt.izzysoft.de
Bende de hata verdi![]()
Artık bu sürümleri kullanın;Normalde çalışan YouTube vanced bu hatayı veriyor şimdi, ama diğer telefonumda hatasız çalışıyor.
Sorunu çözdüm.Son sürüm MicroG indirdiniz mi?
Ayarlar - Vanced settings - Kaydırma kontrolleriEski sürümde videonun sağ ve sol kısmında ses ve parlaklık ayarı yapılabiliyordu ama yeni sürümde kullanamadım. Sağ tarafı kaydırınca alttan menü çıkıyor, sol tarafı kaydırınca da video aşağı iniyor. Ayarını bilen var mı?
Oradaki tüm ayarları tek tek kurcaladım ama olmadı.Ayarlar - Vanced settings - Kaydırma kontrolleri
İnternetten bağımsız olarak buffer tarafında sorun yaşadım bu uygulamada. Çözünürlük arttırıp hemen 10 saniyelik birkaç atlama yapmak istediğimde video'yu yüklemediği oluyor tekrar müdahale etmezsem. Farklı youtube uygulamasında/tarayıcıda denk gelmedim bu soruna.Ne demek. Bu arada Vanced, video oynatırken bazen siyah ekranda takılabiliyor internet sürekli git gel halindeyse. YT premium aldım ben.
İşte bu sorundan bahsediyordum.İnternetten bağımsız olarak buffer tarafında sorun yaşadım bu uygulamada. Çözünürlük arttırıp hemen 10 saniyelik birkaç atlama yapmak istediğimde video'yu yüklemediği oluyor tekrar müdahale etmezsem. Farklı youtube uygulamasında/tarayıcıda denk gelmedim bu soruna.
İşte bu sorundan bahsediyordum.
İşte düzeltmişler, ben görmedim. YT premium aldık ailecek.Uygulamayı birkaç gündür kullanmıyordum, bugün denediğimde sorunun devam etmediğini gördüm ama yine de benzer sorunu yaşayan var mı diye baktığımda bu konuya denk geldim. 18.02.33 sürümünde(indirme linki) sorunun düzeltildiği söylenmiş(black versiyonu daha sorunsuz deniyor). Temiz kurulum öneriliyor, deneyebilirsiniz.
Revanced kullanmayın. Trojan tespit ettik.Uygulamayı birkaç gündür kullanmıyordum, bugün denediğimde sorunun devam etmediğini gördüm ama yine de benzer sorunu yaşayan var mı diye baktığımda bu konuya denk geldim. 18.02.33 sürümünde(indirme linki) sorunun düzeltildiği söylenmiş(black versiyonu daha sorunsuz deniyor). Temiz kurulum öneriliyor, deneyebilirsiniz.
Shorts butonu hala gelmedi maalesefAyarlar>vanced ayarları>genel> shorts sekmesini gizle ayarını kapatın.
ReVanced kullanabilirsiniz. Extended sürümünde özellikler Türkçe olduğu için ve daha fazla özellik olduğu için Extended'ı öneririm.
Yeni MicroG indirmenize gerek yok. Zaten kurulu olan çalışacaktır.
![]()
ReVanced v20.14.43 - Download YouTube ReVanced APK (2025)
ReVanced is a fully open-source project which allows users to modify their Android apps. Download YouTube ReVanced, ReVanced Music & others.revanced.io
Sanırım şu an web sitede bir sorun var, girilemiyor. Fakat dilerseniz ben size APK dosyasını upload edebilirim.
Bu sürümde var.
![]()
GitHub - NoName-exe/revanced-extended: ReVanced eXtended YT and YT-M for both root and non-root users.
ReVanced eXtended YT and YT-M for both root and non-root users. - NoName-exe/revanced-extendedgithub.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.