YouTube Vanced kullanan var mı?

Edward Kenway

Centipat
Yer
London-UK
Telefonumu kurmuştum ama içime sinmedi sildim. Uzun süredir kullanan var mı aranızda. Oturumda açmıştım hesabımda Steam uPlay ne varsa ona bağlı sorun çıkar mı? Piyasada uzun zamandır varmış galiba yabancı forum sitelerinden de araştırdım kullanan da bayağı var. Güvenesim gelmiyor bu tür uygulamalara sizin görüşünüz nedir? Önceden sordum sosyalde ama bir iki arkadaştan istediğim cevabı alamadım. Yapımcılar oturum açmamız gerektiği söylemiş araştırdım ama öyle bir yazıya da rastlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıldır kullanıyorum bi sorun olmadı, toplamda kaç saat reklam izlemekten tasarruf etmişimdir tahmin bile edemiyorum bence sorun çıkmaz kullanın.
Kendi hesabımla girsem problem olmaz o zaman teşekkür ederim.
Reklam engelleme için değil mi o?
Farklı bir Google hesabı ile kullan sıkıntı çıkmaz.

Evet reklam engellemek için. Ayrıca arka planda çalışıyor ekran kapanınca da çalmaya devam ediyor.

Kendi hesabımla girsem problem olmaz o zaman teşekkür ederim.

Evet reklam engellemek için. Ayrıca arka planda çalışıyor ekran kapanınca da çalmaya devam ediyor.
Gmail hesabına bağlı cihazları kontrol et bilmediğin bir cihaz var mı?
Arka planda oynatma için Xiaomi telefonlarda da o özellik var. Sizin telefon nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı