Vanced ilk çıktığında Youtube Premium yoktu ve reklamsız izlemek olsun arka plana almak olsun çok sevilince Youtube Premium olayını çıkarttı ve gelirine engel olma bahanesi üzerinden Vanced'a dava açtı.Bu olaylar üzerine Vanced kurucuları uygulamayı kapatmayı tercih etti.Ben de normalde eski Youtube da sıkıla sıkıla reklamları izlememe rağmen yaklaşık 1 yıl kadar Vanced kullanıp alıştıktan sonra düz Youtube'a adapte olamadım.Yani zorla YT Premium üyesi yaptılar desem yeridir.Herkese selamlar. Bir ara Youtube Vanced vardı, kullanan çok kişi vardı ama sonra kaldırıldı diye duymuştum. Şu an var mı hala, veya ona benzer güvenilir uygulama var mı bildiğiniz? Müzik olarak kullanmıyorum video izlemek için sadece.
Vakit ayırdığın için çok teşekkürler.Sırf bir konu için yükledim. Çalıştı. Siz silip, sonra yeniden başlat yapın. Cache temizleyip tekrar kurun.
Vanced ilk çıktığında Youtube Premium yoktu ve reklamsız izlemek olsun arka plana almak olsun çok sevilince Youtube Premium olayını çıkarttı ve gelirine engel olma bahanesi üzerinden Vanced'a dava açtı.Bu olaylar üzerine Vanced kurucuları uygulamayı kapatmayı tercih etti.Ben de normalde eski Youtube da sıkıla sıkıla reklamları izlememe rağmen yaklaşık 1 yıl kadar Vanced kullanıp alıştıktan sonra düz Youtube'a adapte olamadım.Yani zorla YT Premium üyesi yaptılar desem yeridir.
Not: Ayrıca ben ilk aldığımda 15TL idi. Bir de üstüne zam yedik iyice sıkıntı oldu![]()
Çalıştı mı?Vakit ayırdığın için çok teşekkürler.
![]()
Şu an yükleyemiyorum, müsait olduğumda kuracağım ama çalışır.Çalıştı mı?
YT Premium daha yokken ücretsiz şekilde bu özellikleri kullanmayı sağlıyordu.Reklamsız videolar,arkaplanda oynatma vb.Bu vanced ne hoca?
Hocam revanced kullanıyordum son 1 haftadır videolarda 2 dk izledikten sonra donuyor ve bir daha video açılmıyor sizin de başınıza geldi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.