YouTube Vanced projesi bırakıldı!

Eski sürümden kullanmaya devam ederim. YouTube Vanced unutulmayacak.

Millet NewPipe'a geçtiğinde Google sadece para kaybetmekle kalmayacak, kimin kime abone olduğunu da göremeyecek.

Gmail için de alsınlar bunun gibi saçma bir karar, Google'dan komple kopalım. Free software yolunda güzel bir adım olur🤣

İnsan gibi reklam koysalar tamam derim, izlerim de arkadaş videoya tıklar tıklamaz 2 reklam nedir? Hayır eskiden videoyu kapat-aç yapınca reklamlar gidiyordu, şimdi o da olmuyor. 25 dakika da 10 reklam izlemek zorunda değilim ben. Zaten alttan alttan dünyanın parasını götürüyorlar, yaptıkları fazla bir hizmet yok. Hala daha reklam politikasını genişletip bize dayıyorlar. İnsanlar tabi başka uygulamalara yönelir. Açık söyleyeyim YT Premium'da parasını hak etmiyor.

Vanced sitesine girince Vanced Manager indirme linki gözüküyor doğrudan APK dosyasına nasıl ulaştınız. En son sürümü telefonumda yüklü annemin tabletine de indirmiştim akşam Youtube açık uyuyor reklamdan uyanıyor diye. Eski sürüm oldukça uzun süre çalışır gibime geliyor eğer Youtube kullanmak için minimum versiyon limiti getirmezse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı