Youtube ve Twitter'a Sorunsuz ve Hızlı Girme (HOSTS - ZenMate VPN)

• Konuyu başlatan Mert
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 57
  • Görüntüleme 14.362
Yandex DNS
77.88.8.8
77.88.8.1

Comodo DNS
8.26.56.26
8.20.247.20

Norton DNS
199.85.126.10
199.85.127.10

Comodo DNS halen çalışıyor. YouTube'a girebilirsiniz ama Twitter'a girmiyor.

• 8.26.56.26
  • 8.20.247.20

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Comodo DNS kullanıyorum, Twitter'a giremiyorum. Twitter için bunu kullanıyorum ama biraz yavaş. Yavaş olmasa hep açık olacak ama Twitter'la işim bittiğinde kapatıyorum.

Beyler ben yapmayı düşünüyorum. Twitter normalde de kullanmıyordum ama Youtube'un kapatılması bilgisayardaki surf hayatımı bitirdi. Her yer Youtube linki ile dolu. Oyun olsun, ürün olsun tüm tanıtımlar Youtube kanallarına bağlı...

Youtube yasağında anlayamadığım bir nokta da şu: Dinleme olayları ve Youtube sızdırma durumlarından sonra çıktı bu yasak. Bu kişileri bulmak yerine neden Youtube'u yasaklıyorlar. Hayır yani o dinleme işini yapabilecek kadar o işten anlayan birisi burada sizin yaptığınız gibi yine girer o zaman ben bunu anlamıyorum. Amaç onları durdurmaksa ne işe yarıyor bu yasak.

En son surf hayatımın neredeyse bittiğinden söz ediyordum. Sonuçta yasak edildi burada VPN ile anlatmışsınız. Bunun yasaklanma ihtimali var mı? Bir diğer sorum da sonuçta yasak olan bir şey ne bileyim bir ceza söz konusu olur mu? VPN kullanıp Technopat kanalında sistem toplama videosu izlerken evi basmasınlar sonra... :)

Beyler ben yapmayı düşünüyorum. Twitter normalde de kullanmıyordum ama Youtube'un kapatılması bilgisayardaki surf hayatımı bitirdi. Her yer Youtube linki ile dolu. Oyun olsun, ürün olsun tüm tanıtımlar Youtube kanallarına bağlı...

Youtube yasağında anlayamadığım bir nokta da şu: Dinleme olayları ve Youtube sızdırma durumlarından sonra çıktı bu yasak. Bu kişileri bulmak yerine neden Youtube'u yasaklıyorlar. Hayır yani o dinleme işini yapabilecek kadar o işten anlayan birisi burada sizin yaptığınız gibi yine girer o zaman ben bunu anlamıyorum. Amaç onları durdurmaksa ne işe yarıyor bu yasak.

En son surf hayatımın neredeyse bittiğinden söz ediyordum. Sonuçta yasak edildi burada VPN ile anlatmışsınız. Bunun yasaklanma ihtimali var mı? Bir diğer sorum da sonuçta yasak olan bir şey ne bileyim bir ceza söz konusu olur mu? VPN kullanıp Technopat kanalında sistem toplama videosu izlerken evi basmasınlar sonra... :)

Mesele onların yapamaması değil. Akp seçmeni olan kitlenin bir şeylerden haberdar olmaması. Aynı şey normal halk içinde geçerli.

VPN mantığında yasaklanma söz konusu değil bildiğim kadarıyla. Zaten amacı üçüncü partilerin senin bağlantına ulaşamaması ve engellememesi için araya tünel açma şeklinde ilerliyor.
Cezai bir yaptırımı da yok. Önemli olan gerçekten güvenilir ve birçok ülke seçeneği sunabilen bir vpn kaynağı bulabilmek -ki kendi kullandığımı belirtmiştim yukarıda zaten. :) Deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı