YouTube video kalitesini düşüyor

ORBİTRON

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, YouTube yüklediğim video kalitesi düşüyor. YouTube video kalitesinin düşürdüğünü biliyorum, fakat 1080p de kalite iyi iken 720p alınca kalite bozuluyor. Amacım videoyu 720p de daha kaliteli yapmak, kullanmış olduğum video editörü: Movavi Video Editor Plus 2022 videoyu dışarı aktarır iken en yüksek kalite seçiyorum fakat 720p de kalite kötü. YouTube videosunu koydum rica ediyorum 720p kalitesine bakın, sizce ne yapmalıyım.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizde edit programını değiştirin. Ben "SonyVegas Pro ve After Effect" kullanıyorum ikisini de öneriririm.

720p'de bozulmasının sebebi tamamen YouTube ve senin göz zevkinden kaynaklı. 720p artık YouTube için HD bir kalite değil. 720'de her ne kadar kalite düşüşü olmuyor dense de, bariz düşüş oluyor. Bir de gözlerimiz artık 1080 ve daha üstü çözünürlüklere çoktan adapte oldu, ondan dolayı da öyle hissediyor olabilirsin.

İllaha da render'dan kaynaklandığını düşünüyorsan montaj programına ince render ayarları yap. Bit hızını yükselt, kalite ayarı varsa onu en yükseğe al öyle dene. Bir de verimli videolar üretmek istiyorsan, Vegas Pro gibi programlara geç artık. Steam'de neredeyse bedava Movie Studio Platinum sürümü. Hem Movavi'den geçişte fazla zorlanmazsın. Vegas Pro'nun amatör versiyonu.

Yok bilgisayar sürümü çıktı onun, denediniz mi?
Evet hocam.

Vegas Pro ve movie Studio'yu hesap makinesi bile çalıştırıyor.

Bakayım hocam teşekkürler öneriniz için.

Hocam tam olarak Vegas Pro öneriniz nedir Steam'den baktım da o sürüm farklı galiba hem fiyatı yüksek.

Hocam Vegas Pro kaç önerirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı