YouTube videolarım izlenmiyor

SkySeaHopes

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ne kadar uğraşsam da videolarım izlenmiyor. Ben Minecraft videoları çeken biriyim. Olabildiğince kendim içerik üretmeye çalışıyorum. Kimseden almamama rağmen etiketlere video süresine video thumbnailine açıklamaya falan dikkat eden biriyimdir ama ne hikmetse videolarımı bir tek ben izliyorum. Akıl verin arkadaşlar.
Videom bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam artık bu sektöre tamamen yeni bir fikirle girmek lazım. Bu tip videolardan çok var zaten. Diğerlerinden farklı bir şey yapmanız lazım. (ve çaldırmamanız)

Hocam böyle bir konu açarak konuya bakan insanların videoyu izlemesini sağladınız.
Teşekkürler hocam moralim bozuktu guldurdunuz:D

Hocam artık bu sektöre tamamen yeni bir fikirle girmek lazım. Bu tip videolardan çok var zaten. Diğerlerinden farklı bir şey yapmanız lazım. (ve çaldırmamanız)

Hocam bunu başkasindan gördüm ama kendim yaptım taptaze çalınan videolar izleniyor benimki niye izlenmiyor onu anlamadim

Arkada çalan müzik çok yetersiz bir düzeyde ve ses efektleri çok anlamsız. Ayrıca videolarınız sıkıcı. Bir video planınız varsa eğer bunu sırf video çekeyim diye değil, ben eğleniyorsam başka insanlarda eğlenmeli diyerek çekmelisiniz.

YouTube zaman isteyen bir platform. Sabırlı olmak ve özgün şeyler yapmak gerek. Bu zamanda çocuklara yönelik içerikler daha çok ilgi görüyor. Malum her çocuğun elinde telefon var. Abone sayın artarsa yapacağın videolar daha çok görünür olacak o yüzden önce abone sayını arttırmanda fayda var.

YouTube zaman isteyen bir platform. Sabırlı olmak ve özgün şeyler yapmak gerek. Bu zamanda çocuklara yönelik içerikler daha çok ilgi görüyor. Malum her çocuğun elinde telefon var. Abone sayın artarsa yapacağın videolar daha çok görünür olacak o yüzden önce abone sayını arttırmanda fayda var.
Abone sayımı nasıl arttirabilirim hocam

Arkada çalan müzik çok yetersiz bir düzeyde ve ses efektleri çok anlamsız. Ayrıca videolarınız sıkıcı. Bir video planınız varsa eğer bunu sırf video çekeyim diye değil, ben eğleniyorsam başka insanlarda eğlenmeli diyerek çekmelisiniz.
Teşekkürler hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı