YouTube videolarım izlenmiyor

Bana kalırsa artık YouTube başka bir devre geçti. Kısa videolar ve benzer kelimeler ve içerikler önerilmiyor ve açığa çıkmıyor. Artık adwords ile değil AdSense ile çalışıyor diye biliyorum. Yani video adı ve açıklaması çok özgün olmalı. Ve bunun dışında yeni kanalların önünü açan bir sistem yok açıkçası. Kendi kitlenizi oluşturmak için DC kanalları Instagram sayfalarını kullanabilirsiniz. Unutmayın ki videolar biraz daha uzun olmalı ve izlendikçe daha çok izleniyor. Yoksa videonun tam adını yazsalar bile YouTube aramada çıkarmayabiliyor.

Bana kalırsa artık YouTube başka bir devre geçti. Kısa videolar ve benzer kelimeler ve içerikler önerilmiyor ve açığa çıkmıyor. Artık adwords ile değil AdSense ile çalışıyor diye biliyorum. Yani video adı ve açıklaması çok özgün olmalı. Ve bunun dışında yeni kanalların önünü açan bir sistem yok açıkçası. Kendi kitlenizi oluşturmak için DC kanalları Instagram sayfalarını kullanabilirsiniz. Unutmayın ki videolar biraz daha uzun olmalı ve izlendikçe daha çok izleniyor. Yoksa videonun tam adını yazsalar bile YouTube aramada çıkarmayabiliyo
Tesekkurler hocam genelde bu tarz videolar kisa oluyor açıkçası uzun video yapmayı pek seven biri değilim bayiyo beni uzun videolar şuan aklımda güzel bı video fikri var umarım tutar

Teşekkürler hocam genelde bu tarz videolar kisa oluyor açıkçası uzun video yapmayı pek seven biri değilim bayiyor beni uzun videolar şu an aklımda güzel bir video fikri var umarım tutar.

Bu uzunlukta videolar atacaksanız short olarak atmayı deneyebilirsiniz. Evet shorts para kazanmaya açık değil fakat abone ve izlenme almış olursunuz.

Arkadaşlar ne kadar uğraşsam da videolarım izlenmiyor. Ben Minecraft videoları çeken biriyim. Olabildiğince kendim içerik üretmeye çalışıyorum. Kimseden almamama rağmen etiketlere video süresine video thumbnailine açıklamaya falan dikkat eden biriyimdir ama ne hikmetse videolarımı bir tek ben izliyorum. Akıl verin arkadaşlar.
Videom bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsanların yeni bir konu veya aradıkları bir konuyu çekersen izlenebilirsin. Mesela ben oyun sektöründe başladığımda 15 izlenmeyi geçememiştim. Fakat baktım insanlar konu arayışında gittim telefona nasıl root atılır videosu çektim. İlk gün resmen hiç uyuyamadım heyecandan. İlk gün 20 izlenme oldu diye sevinçten havalara uçmuştum. Sonradan Youtube kullanasım gelmedi 2 ayda yada 3 ayda bir video atmaya başladım. Şuan baksan toplam izlenmem 162K filan oldu. Yani sadece 19 video çektim ve bunları becerdim. Güzel bir konu bulursan izlenmeni arttırabilirsin. Ve abone konusuna gelirsek benim bu kadar izlenmeme bakma sen şuan abone sayım 446 yani artık şansa bağlı geliyolar diyebilirim.

İnsanların yeni bir konu veya aradıkları bir konuyu çekersen izlenebilirsin. Mesela ben oyun sektöründe başladığımda 15 izlenmeyi geçememiştim. Fakat baktım insanlar konu arayışında gittim telefona nasıl root atılır videosu çektim. İlk gün resmen hiç uyuyamadım heyecandan. İlk gün 20 izlenme oldu diye sevinçten havalara uçmuştum. Sonradan Youtube kullanasım gelmedi 2 ayda yada 3 ayda bir video atmaya başladım. Şuan baksan toplam izlenmem 162K filan oldu. Yani sadece 19 video çektim ve bunları becerdim. Güzel bir konu bulursan izlenmeni arttırabilirsin. Ve abone konusuna gelirsek benim bu kadar izlenmeme bakma sen şuan abone sayım 446 yani artık şansa bağlı geliyolar diyebilirim.
Teşekkürler evet biraz şans işi ama tutarsa gerisi gelir diye dusunuyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı