Öncelikle herkese merhaba, komik videolar paylaştığım kanalım var. Fakat hiç izlenme alamıyorum. Sadece sağda solda paylaşarak aldığım izlemeler var, her şeyi de düzgün yaptığıma inanıyorum (etiket, açıklama, başlık, küçük resim vs.) Hepsini olması gerektiği gibi yaptım fakat yok izleme gelmiyor ara da bir short atıyorum onlar biraz izleniyor ama onlarında kanala bir faydası yok anlamadım ki nerede yanlış yapıyorum, rakiplerim mi çok fazla yoksa bir şeyi eksik mi yapıyorum ya da daha zamanım var mı beklemeli miyim sizlere bir danışmak istedim dostlar, var mı benim durumumda olan ya da bu durumda olup sonra toparlanan?
dostum tiktok da denedim 10 k takipçim oldu videolara hediye bile geliyordu hep bu kanalımda paylaştığım gibi komik videolar paylaştım ama topluluk kuralı ihlali sebebiyle kapattılar hesabımı 900 tl de param vardı hesapta en çok ona üzülmüştüm )
Video içi etiketler nasıl?
Etiketler video sonucunu etkiler.
Ben 'Messinin oğulları' yazdığımda video sahibi etiket bölümüne 'Messi, Messinin oğulları' gibi şeyler eklediyse aramam ile örtüşür ve video önüme ilk sıralarda çıkar.
Bu site en çok kullanılan arama sonuçlarını etiket olarak gösteriyor.
Tavsiyem popüler ve trend olan şeyleri yapman yani mesala şuan valo popilerken zula videosu çeksen tutmaz o anlamda keşfeti takip et ne varsa kendine uyarla ve yayınla