YouTube videom nasıl olmuş?

Eleştiri yaparken ilk büyük olmayan kanallar ile başla. Büyük kanallar ile başlarsan özellikle küçük kitleleri olan kanallardan seni yanlış anlar ve sana saldırırlar.
 
Merhaba, yaklaşık 1 haftadır YouTube'da eleştiri videoları hazırlamaya başladım. Sizden ricam artı ve eksi yönlerimi veya video da hoş durmayan detaylar gibi şeyleri söyler misiniz? Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video güzel olmuş eğer yeterince öne çıkarsan daha da büyürsün fakat sesin biraz biraz farklı gibi geldi bana ve akıcılığın harika daha da kusursuz olursa mükemmel olur.
 
Fena olmamış. Yaşına göre cesurca bir hareket. Kelimeler bazen birbirine karışıyor ve hafif boğukluk var. Bazı kelimeleri çok fazla tekrar etmişsin. Konuşmaya devam edersen zamanla gelişirsin. Ama dikkat et, birilerini eleştirirken yanlış bir şeyler söylemen başını belaya sokabilir. Bu yüzden konuştuktan sonra ilk kendin dinle. Sonra yayınla. Başarılar dilerim.
 
Bence eleştiri kanalı açmanız çok itici oluyor artık kim ne orası burasını yırta yırta duyar yaparsa yapsın abicim yeter artık bir fikir belirttiğiniz yok sadece duymak istediğimiz bunlar şöyle bu böyle deyip milletin a evet deyip like atıp yorum yapmasını sağlıyorsunuz. Neo toprağa asla lafım olmaz adam çok eskiden de bunu yapardı ve Türkiye'de sayılı bu konsepteki kişilerdendi. Şu an herkes sadece Enes'i görünce içine bir YouTuber'lık kaçıyor bende yapayım diyor ama bize sunduğunuz özel bir şey yok bu videolarda sadece boomer kitleye sallıyorsunuz ve doğru konuşuyorsunuz bu kadar yani. İnsanı bayıyor artık böyle videolar. Bakın tekrar ediyorum böyle videolar yapmanız kötü bir şey değil ama neden bir içeriğiniz olmadan sadece bizlerin aklındaki şeyleri sadece seslice video yaparak anlatıyorsunuz biz bunun neyinden zevk alalım zaten sinirliyiz çoğumuz bir de bunun üstüne a evet doğru abicim bunlar çok geri insanlar neden buralara geldiler diye yorum atıp iyice modumuz düşün insanı bayıyor cidden.
Sana kızmadım hocam bu herkes için olan bir fikrim düşman belleme amacım yok: D

1661618207165.png

1661618219428.png

1661618240463.png

1661618256130.png

Bakın sadece bunları bile hiç zorlanmadım direk kopyala yapıştır yaptım bu kadar vahim derecede fazla kendini alim belirleyip 1 milyon abonesi var gibi millete sallamalar yok görkem diye bir kanalın cringe olduğu filan bunları zaten bilen biliyor görkemin videoları zaten çok çocukları güldürmek amaçlı 500 editli videolar bunları biliyoruz biliyoruz neden bir daha video çıksın diye en basit kurgu kanalları eleştirip bunu bize içerik diye sunuyorsunuz ama bir eğlence veya düşünce yok herkesin aklına gelen makul cevaplar hepsi
 

Dosya Ekleri

  • 1661618275467.png
    1661618275467.png
    185,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Tek sıkıntı konsept. Yani oyun oynayarak arka planda eleştiri yapmanın bana göre mantıklı bir yanı yok. Konuşman cart curt gayet iyi ama konsept beni bir miktar arızaya bağlıyor.
 
Fena olmamış. Yaşına göre cesurca bir hareket. Kelimeler bazen birbirine karışıyor ve hafif boğukluk var. Bazı kelimeleri çok fazla tekrar etmişsin. Konuşmaya devam edersen zamanla gelişirsin. Ama dikkat et, birilerini eleştirirken yanlış bir şeyler söylemen başını belaya sokabilir. Bu yüzden konuştuktan sonra ilk kendin dinle. Sonra yayınla. Başarılar dilerim.
Teşekkürler zaten özellikle kişilere "hakaret" etmemeye özen gösteriyorum. Şimdiye kadar da attığım videolarda hakaret belirtmedim. Ayrıca biraz ekonomi alanlarına da girmek istiyorum da ufak bir korku var sizce sıkıntı çıkar mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı