YouTube yorumum dava edilir mi?

Normalde siyasi konulara, özellikle de sosyal medyadan asla girmem ancak bugün cahil ve bilgisiz olduğu belli olan bir arkadaşın siyasi bir videoya yaptığı yoruma sinirlenip cevap verdim. Verdiğim cevapta kimseye yönelik bir şey söylemedim, isim de vermedim. Bir anlık sinirle "Taptığınız adamın 10 lafından 9'u yalan" tarzında bir yorum yaptım ancak söylediğim gibi isim vermedim ve hakaret içeren bir sözcük kullanmadım. 2-3 dakika sonrasında yorumum silindi. Böyle bir yorumdan hakkımda dava açılabilir mi? Yorumum neden silinmiş olabilir?

Normalde siyasi konulara, özellikle de sosyal medyadan asla girmem ancak bugün cahil ve bilgisiz olduğu belli olan bir arkadaşın siyasi bir videoya yaptığı yoruma sinirlenip cevap verdim. Verdiğim cevapta kimseye yönelik bir şey söylemedim, isim de vermedim. Bir anlık sinirle "Taptığınız adamın 10 lafından 9'u yalan" tarzında bir yorum yaptım ancak söylediğim gibi isim vermedim ve hakaret içeren bir sözcük kullanmadım. 2-3 dakika sonrasında yorumum silindi. Böyle bir yorumdan hakkımda dava açılabilir mi? Yorumum neden silinmiş olabilir?
Vay halimize ülkenin geldiği duruma bak insanların korktuğu şeylere bak. Yok hocam hakaret yok bir şey yok neden dava edilseiniz.

Video yu yayınlayan kişi silmiş olabilir. Birşey olmaz o kadar da korkmanıza gerek yok. Benim de bu tarz bir yorumum var 3K beğeni de aldı. Birşey de olmadı.

Yorumu video sahibi eleştiriye açık olmadığı için silmiştir. Ayrıca açık bir ad yok burada kime, neye, hangi şahsa vb. gibi bir atıfta bulunmadığınız için çok kolay kıvırabilirsiniz. Siz onu sıkıntı etmeyin. Devlette birine Oç diyip hakaret davasında ben Osmanlı Çocuğu dedim diye kıvırıp da ceza almayan birisi var ise size hiçbir şey olmaz merak etmeyin. Az önce ben de kelimeyi osmanlı çocuğu anlamında kullandım bu arada :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı