YouTube'a Başlamalı Mıyım?

TheEmreBey

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel Core İ5 12. Nesil
Ram: 32GB
Ekran Kartı: RX 4060
Meslek
BT Destek Personeli
Arkadaşlar artık günümüz teknolojisi artı. YouTube'a başlamayı düşünüyorum. Sizce de başlasam mı? Kategori olarak oyun, eğlence videoları çekeceğim. Ekipmanım maalesef yok. Bana bu konuda fikir verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Twitch'de yayın yaparak hem eğlenir hem de montaj derdi yaşamazsın. Ayrıca seni izleyenler ile sohbet edebilmek bir tayfa kurabilme şansın olur. Eğer internetin iyi ise Upload olarak ve sistemin de yeterli ise yayın yapmanı tavsiye ederim. Oyun'dan ziyade Just Chatting'de IRL çok fazla izleniyor.

Twitch'de yayın yaparak hem eğlenir hem de montaj derdi yaşamazsın. Ayrıca seni izleyenler ile sohbet edebilmek bir tayfa kurabilme şansın olur. Eğer internetin iyi ise Upload olarak ve sistemin de yeterli ise yayın yapmanı tavsiye ederim. Oyun'dan ziyade Just Chatting'de IRL çok fazla izleniyor.

Keşke yayın açabilsem.İnternet hızım gerçekten düşük.Montajla falan uğraşmıyorsun ama izleyicin orada fazla olmuyor. Twitch başlamayı bu yüzden istemiyorum açıkçası.
Bence başlamaya gerek yok, oyun yaratıcısı iseniz trailer'ler paylaşabilirsiniz.
Oyun yaratıcısı değilim.Maalesef o kadar bir bilgim yok.

Önemli ve gerçekten gerekli olmadığı sürece hiçbir video izleme, videoda verilen bilgilerin doğru olup olmadığını da araştır.
Ben oyun videosu çekmek istiyorum.Bilgi videoları değil.Evet yanlış bilgiler çok geziyor,kimsenin yanlış bilgi öğrenmesini istemem açıkçası.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı