YouTube'a benzer sahte site

Ekran Görüntüsü (5).png

Yotube.com şeklinde yazdığımda uBlock Origin siteyi engelliyor. Yine de devam ettiğimde ise robot olmadığımı doğrulamak için bildirimleri açmamı istiyor; ben de yedim :) Kesinlikle sapık sapık bildirimler yollamayacak zaten.
Eki Görüntüle 1376101

Bir ara salak bir arkadaş yüzünden akıllı tahtada saçma sapan mesajlar çıkmaya başlamıştı :D

Yotube.com şeklinde yazdığımda uBlock Origin siteyi engelliyor. Yine de devam ettiğimde ise robot olmadığımı doğrulamak için bildirimleri açmamı istiyor; ben de yedim :) kesinlikle sapık sapık bildirimler yollamayacak zaten.
Eki Görüntüle 1376101

Bu arada bende de uBlock Origin var ama sizdeki gibi engelleme yazısı çıkarmıyor. Ek ayar mı var?

1651504629537.png

1651504612130.png

Bir ara salak bir arkadaş yüzünden akıllı tahtada saçma sapan mesajlar çıkmaya başlamıştı :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

:)

Bu arada ben de de uBlock Origin var ama sizdeki gibi engelleme yazısı çıkarmıyor. Ek ayar mı var?
Belki güncel değildir. Kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

:)

Şu sonda tahtaya sarılma gibi olan hareketi biz o mesajlar çıkmaya başlayınca yapmıştık. Hocaya gösteri diye ayağa kalkmıştık onu görünce :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı