Youtube'a Video Çekmek İçin Oyun Önerisi

Dirt rally, dirt 3, project cars çekersen destek vermeye çalışırım, pek çeken yok. Ha bir de ekip kurup bir 15 ya da en fazla 20 dakika video çekip araba yarışı haritalarında oynayabilirsin. GTA V tarzı. Samimi ol, doğal davran ve komik olacağım diye saçmalama derim. Kitlen bir süre sonra geliyor. Videolarına beğeni istemeyi unutma. Trend videolara çalış. Videoda bazı yerlere kaliteli küçük videolar koy ki eğlencesi artsın. Sistem dizip mikrofon alan herkes yayıncı olmaya çalışıyor özgün içerik üretip sıyrılman lazım.

Oyun önerilerim; ETS2, Zula, Counter Strike Global Offensive, Goley, PES 2017, GTA 5, The Witcher 3, Battlefield 1, Arma 3, Player Unknown Battlegrounds, Dirt serisi ve dediğim gibi Project Cars. Kitle kazanmada zorluk yaşarsan minecraft portal videosu çek. Stres çarkı portalı gibi. Trende çıkar tanınırsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı