YouTube'a başlama kararı aldım. Konsept ise bilgisayarda oluşan hataların çözümü ve eğitici videolar. Ancak bunun için konu ve içerik gerekiyor onu da bulmada pek iyi değilim açıkçası. Yardımınız gerek şimdiden çok teşekkür ederim.
Hocam konuyu da içeriği de bulmuşsunuz zaten?YouTube'a başlama kararı aldım. Konsept ise bilgisayarda oluşan hataların çözümü ve eğitici videolar. Ancak bunun için konu ve içerik gerekiyor onu da bulmada pek iyi değilim açıkçası. Yardımınız gerek şimdiden çok teşekkür ederim.
Ama hangi hataları çözmem gerek onu bulamadım.Hocam konuyu da içeriği de bulmuşsunuz zaten?
Hata karşına çıktığında zaten bulmuş olacaksın.Ama hangi hataları çözmem gerek onu bulamadım.
Genel olarak driver kurmayı, donanımda oluşan hatalar, xx oyunu x dllsi sebebi ile başlatılamadı gibi sebepler.Ama hangi hataları çözmem gerek onu bulamadım.
Ama bazıları gibi hatanın fotoğrafını google'dan bulup göstereceğim sonra da ''arkadaşlar bende bu hata yok o yüzden ben yapmayacağım ama siz böyle böyle yapın'' diyeceğim mesela.Hata karşına çıktığında zaten bulmuş olacaksın.
zaten forumda bilgisayarla ilgili sorunu olan yazıyor forumu iyi takip edersen sorunu olanların sorunun çözer aynı zamanda kendine içerik çıkarmıs olursunYouTube'a başlama kararı aldım. Konsept ise bilgisayarda oluşan hataların çözümü ve eğitici videolar. Ancak bunun için konu ve içerik gerekiyor onu da bulmada pek iyi değilim açıkçası. Yardımınız gerek şimdiden çok teşekkür ederim.
Sağ olun hocam başka tavsiyelere de açığım bekliyorum.Genel olarak driver kurmayı, donanımda oluşan hatalar, xx oyunu x dllsi sebebi ile başlatılamadı gibi sebepler.
Evet hocam aklıma gelmemişti mantıklı teşekkür ederimzaten forumda bilgisayarla ilgili sorunu olan yazıyor forumu iyi takip edersen sorunu olanların sorunun çözer aynı zamanda kendine içerik çıkarmıs olursun
Böyle değil de, arkadaşlar ekranda gözüken hatanın çözümünü göstereceğim, öncelikle hata x sebebi nedeniyle x olaylarına sebep olur, gibi.Ama bazıları gibi hatanın fotoğrafını google'dan bulup göstereceğim sonra da ''arkadaşlar bende bu hata yok o yüzden ben yapmayacağım ama siz böyle böyle yapın'' diyeceğim mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.