YouTube'da engellenen kanallar çıkmaya devam ediyor

521071

Hectopat
İsimlerini net hatırlamıyorum ancak şöyle söyleyeyim.

Mesela hani şu iktidarın troll kanalları oluyor ya doğru yolda, ilayi kerimatullah siyaset akademisi, din ve tarih vs... ben bu kanalları en az 10 defa engelledim bir defa bile arama yerine bu kanalların ismini vs yazmadım. Ancak hep karşıma çıkıyor bunu iktidar kasten mi yapıyor?
Çünkü artık kendimden şüphe etmeye, paranoyak olmaya başladım.

Bu durum sizde de oluyor mu?

Mesela hani şu iktidarın troll kanalları oluyor ya doğru yolda, ilayi kerimatullah siyaset akademisi, din ve tarih vs... ben bu kanalları en az 10 defa engelledim bir defa bile arama yerine bu kanalların ismini vs yazmadım. Ancak hep karşıma çıkıyor bunu iktidar kasten mi yapıyor?

İktidar neden kasten yapsın ki?

Mesela hani şu iktidarın troll kanalları oluyor ya doğru yolda, ilayi kerimatullah siyaset akademisi, din ve tarih vs... Ben bu kanalları en az 10 defa engelledim bir defa bile arama yerine bu kanalların ismini vs yazmadım. Ancak hep karşıma çıkıyor bunu iktidar kasten mi yapıyor?

Engelleme işe yaramıyor evet. Ben ilgilenmiyorumu seçiyorum her video karşıma çıktığında. Bir süre sonra o tarz içerikler karşıma çıkmıyor. (Bendeki siyasi videolar değil, farklı).

Engelleme işe yaramıyor evet. Ben ilgilenmiyorumu seçiyorum her video karşıma çıktığında. Bir süre sonra o tarz içerikler karşıma çıkmıyor. (Bendeki siyasi videolar değil, farklı).
Hocam işte dediğiniz gibi ben siyaset dışı bazı videolarda ilgilenmiyorum seçeneğine tıkladığımda daha gelmiyor ancak bu kanallar hep çıkıyor.

Evet,iktidar Google ile işbirliği yaparak siz o kanalları engelleseniz de sizin karşınıza çıkartıyor 😂 Ülkenizi Finlandiya olarak seçerseniz düzelir..

Evet,iktidar Google ile işbirliği yaparak siz o kanalları engelleseniz de sizin karşınıza çıkartıyor 😂 Ülkenizi Finlandiya olarak seçerseniz düzelir..
Ya da benim gibi çoğu kişi bu kanalları engellediği için YOUTUBE da kitlelere ulaşmak için yeni kanallarda açabilirler.

Ya da benim gibi çoğu kişi bu kanalları engellediği için YOUTUBE da kitlelere ulaşmak için yeni kanallarda açabilir.
Ay ne desem boş. Zaten bu tarz kanalların pek bir faydası da olmuyor genelde. Kanalın adı din ama dinden soğutuyor bilmeyeni.

Siz bir geçmişi temizleyip tekrar deneyin çok önemli bir şey yoksa geçmişinizde. Maksimum 5 dakikalık iş zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı