Youtube'da nasıl abone kazanılır?

cihan toker

Hectopat
Katılım
12 Mart 2018
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim bir Youtube kanalım var ve sponsor alacak kadar abone kazanmak istiyorum. Bana abone kasmak için bildiğiniz taktikleri verir misiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok basit. Özgün içerik üreterek, düzenli video atarak, trendleri takip ederek, zorunlu değil ama ufak tefek çekilişler yaparak, kamera olarak tost makinesi kullanmayarak, videolarına insanları güldüreceğini düşündüğün güzel montajlar yaparak (Mümkünse abartmayarak). Kısa sürede büyüyebilirsin.
+Eğer kızsan Evonmoss'tan taktik alarak çok kısa sürede Pewdiepie'ı geçebilirsin.
 
Son düzenleme:
Artık bu işler zor. Sebebi belli zaten bu kadar kişi youtuber olmuşken aralarından bir tanesi ile arkadaşlık kuramassan gelişebilmen zor ya da kendini rezil ederek para kazanmak var tabii ki saçma yol. Tabii ki herkese göre değişir ama bana kalırsa saçma zaten etrafta bu kadar oyun kanalı varken oyun kanalı tutacağını sanmıyorum (Bilmiyorum oyun kanalı mı). Belki özgün vloglar çekerek yani herkesin yaptığı şeyler yerine başka şeyler üreterek gelişirsin ancak.
 
Oyun videoları çekecek isen iyi bir kamera alıp kendini kaydederek çek daha çok tutar ama kameranın kaliteli olduğundan emin ol. Şunu da ekliyim, insanların seni izlemesi için bir sebebi olması lazım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı