YouTube'da nasıl gelişirim?

Tek diyeceğim şey yaratıcı olun ve özgün içerik çekin.

Ben açıkçası sadece yarım saatlik bir edit yaptım. kanalımda 0 abone varken birden 13 oldu ve izlenmem 2.1B oldu 1 ay içerisinde. "Meem" çekmek en basit yolu bence.

Videonu kalitesi de ahım şahım değil. Buraya bırakayım isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dıslıke o kadar da kötü bir şey değil etkileşimi arttırıyor kafayı çok takma bir de YouTube kanalının linkini bırak da desek olalım.

Aslında Clicbait yapmışlığım oldu, Adobe Premiere öğrendim şuanda ve edit yapmak da istiyorum, ama yaptığımda izlenmeyeceğini bilmek hevesten düşürüyor

Mesela şuan Acun Ilıcalı Once Said çekmek istiyorum ancak yorum alamıyorum kitleden, buradan mı alsam acaba dedim ama ban falan yerim

Dediğim şeylere ekleme yapıyorum: Başka tutmuş videoları kullan mizah seviyen düşük olsun düşük yaş kitleye hitap et bir discord sunucun olsun ve diğer mesajımda dediklerimi yap.

Eğer fazla izlenmek istiyorsan yapman gereken şeyler bunlar adam akıllı bir şekilde çok zor yükselirsin.

Peki ne tür bir reklam yaparsam, bir kitle kazanırım? Yani nerede nasıl bir reklam yapmalıyım?
Doğru aslında dediklerin, mantıklı da. Deneyeceğim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…