YouTube'da nasıl gelişirim?

Arkadaşlar YouTube'da bir kanalım var, kaliteli içerikler de ürettiğimi düşünüyorum ama sorun şu ki, izlenmem çok az. Bir noktadan sonra fark ettim ki ne kadar iyi ve kaliteli video atarsam atayım insanlar videolarımı görmedikleri için izlemiyor ve izlemedikleri için de videolarım anasayfaya düşmüyor. Anlayacağınız bir paradoksun ortasında kaldım, çözüm nedir?

Tek diyeceğim şey yaratıcı olun ve özgün içerik çekin.

200 kere click bait yap ve gacha brawl stars gibi çocukların ilgisini çekecek çocuk içeriklerinin videolarını yap sonra #shorts kısmına tiktoktan alınma tiktok postlarını at. 18+ göndermeler yapıp çok düşük bir edit yeteneğine sahip ol. Tada 400 K izlenme.

Ben açıkçası sadece yarım saatlik bir edit yaptım. kanalımda 0 abone varken birden 13 oldu ve izlenmem 2.1B oldu 1 ay içerisinde. "Meem" çekmek en basit yolu bence.

Videonu kalitesi de ahım şahım değil. Buraya bırakayım isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle de bir sorun oldu; başka videoların altında bir videomun reklamını yaptım, beğenenler de çok oldu ve 800 izlenmeye ulaştım, bu noktada da yabancı bir videoda yaptığım reklamdan gelenler videoya çok fazla disslike attı, bu yolla büyüyemeyeceğimi de bu yolla zor yoldan tecrübe ettim.

Dıslıke o kadar da kötü bir şey değil etkileşimi arttırıyor kafayı çok takma bir de YouTube kanalının linkini bırak da desek olalım.

Aslında Clicbait yapmışlığım oldu, Adobe Premiere öğrendim şuanda ve edit yapmak da istiyorum, ama yaptığımda izlenmeyeceğini bilmek hevesten düşürüyor

Mesela şuan Acun Ilıcalı Once Said çekmek istiyorum ancak yorum alamıyorum kitleden, buradan mı alsam acaba dedim ama ban falan yerim

Dediğim şeylere ekleme yapıyorum: Başka tutmuş videoları kullan mizah seviyen düşük olsun düşük yaş kitleye hitap et bir discord sunucun olsun ve diğer mesajımda dediklerimi yap.

Eğer fazla izlenmek istiyorsan yapman gereken şeyler bunlar adam akıllı bir şekilde çok zor yükselirsin.
Ekran görüntüsü 2021-01-11 154507.png

Peki ne tür bir reklam yaparsam, bir kitle kazanırım? Yani nerede nasıl bir reklam yapmalıyım?
Dediğim şeylere ekleme yapıyorum: Başka tutmuş videoları kullan mizah seviyen düşük olsun düşük yaş kitleye hitap et bir discord sunucun olsun ve diğer mesajımda dediklerimi yap.

Eğer fazla izlenmek istiyorsan yapman gereken şeyler bunlar adam akıllı bir şekilde çok zor yükselirsin.
Eki Görüntüle 829880
Doğru aslında dediklerin, mantıklı da. Deneyeceğim bilmiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı